Hoe kan ik inloggen op de EMS e-Terminal?

Om in te loggen in de EMS e-Terminal gaat u eerst naar de login pagina.

Voordat u de login-pagina kunt openen moet u eerst uw veiligheidscertificaat op uw computer of device hebben geïnstalleerd. Zie hiervoor de Handleiding EMS e-Terminal.

Ga naar https://www.ipg-online.com/vt/login. Vul uw user name en wachtwoord in en klik op 'Log in'.

Gerelateerde topics

• Zal mijn klant verrast zijn als ik DCC aanbiedt?

Ondanks dat DCC steeds populairder is geworden in de laatste paar jaren kan het voorkomen dat int

• Hoe installeer ik mijn EMS e-Commerce Gateway met de Sellxed Plug-in?

Voor de installatie heeft u de volgende zaken nodig: