Elke dag werken wij hard om u de beste betaalservice te leveren

...zodat u zich kunt richten op uw onderneming en uw klanten.

Nieuws

FD Gazellen award 2014 voor EMS

30 okt 2014 Deze prestigieuze award wordt door Het Financieele Dagblad toegekend aan d

Lees verder

EMS-new-corporate-identity

5 okt 2016 European Merchant Services has grown fast over the last couple of years. Its product range, number of employees and countries where European Merchant Services operates have all expanded.

Lees verder

Introductie van EMS in België

24 nov 2014 "EMS - de jongste speler op de Belgische markt van betaaldiensten - wil hegemonie van de dominante speler Worldline breken".

Lees verder

EMS Directieteam

Ons team staat voor u klaar

Onze directie en het gehele EMS-team staat voor u klaar. Elk teamlid draagt met zijn eigen specialisme bij aan het betaalgemak dat wij u bieden.

Werken bij European Merchant Services

Met zijn allen streven wij de ambitie na om onze klanten een zo goed mogelijke betaaloplossing voor hun winkel en/of webwinkel te bieden. Bij ons staat de klant echt centraal en wij doen er alles aan om hem te helpen met het groeien van zijn business.

Om ervoor te zorgen dat je onze klanten het beste advies geeft en weet wat er in de markt speelt, krijg je alle mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Bij EMS is het is niet alleen maar hard werken, wij houden ook van een drankje en een feestje. Zo borrelen wij maandelijks en hebben we 2 keer per jaar een groot feest. En ben je een skifanaat, dan vinden we het leuk als je met ons mee op wintersport gaat.

Waarom werken bij EMS

  • Je kunt toegevoegde waarde bieden in jouw specialisme.
  • Je kunt je verder ontwikkelen door een scala aan opleidingen.
  • Wij geven leuke feesten en gaan samen op wintersport.