U kunt zelf eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen via deze link.
U vind deze link tevens op de loginpagina van My EMS. Als u op deze pagina bent, logt u nog niet in, maar klikt u op 'Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten'

>>> let op: houd uw mobiele telefoon bij de hand. U ontvangt een verificatie SMS die u nodig heeft om uw nieuwe wachtwoord aan te maken.

Na dat u uw gebruikersnaam (dit is in veel gevallen uw emailadres) heeft ingevuld schuift u het blauwe sliderblokje naar rechts en klikt u op de 'Reset mijn wachtwoord' knop. U ontvangt vervolgens een e-mail met daarin een knop om uw wachtwoord aan te passen met behulp van uw mobiele telefoon.