De beheerder van het hoofdaccount kan zelf aangemaakte gebruikers wijzigen of verwijderen.

In My EMS kunt u in het menu ‘Meer’ kiezen voor ‘Gebruikersbeheer’. Hier ziet u een overzicht van alle gebruikers. Als u vervolgens op een gebruiker klikt krijgt u twee opties te zien:

  • Bewerk gebruikersgegevens:hier kunt u de gebruikersgegevens wijzigen.

  • Beheer gebruikerstoegang: hier kunt u een gebruiker zijn/haar toegang tot het profiel beëindigen.