Dit doen wij met het PCI Protection Program. Na het volgen van dit programma krijgen EMS klanten de PCI DSS certificaat als bewijs dat zij goed met kaartgegevens omgaan.

Wat is de PCI Data Security Standard Certificate?

Het PCI Data Security Standard (PCI DSS) Certificate is een certificaat waarmee u aantoont uw klantgegevens goed te beschermen. Hiermee beperkt u het risico op kosten en imagoschade door computerhacks, en beschermt u uw klanten tegen misbruik van hun gegevens. Vanwege de groeiende dreiging van cybercriminelen die uit zijn op klantgegevens verplichten wij onze klanten te voldoen aan de PCI DSS standaard.

Het PCI Protection Program

Als u hier nog niet aan voldoet helpt European Merchant Services (EMS) u bij het halen van de PCI DSS standaard. Hiervoor biedt EMS u, in samenwerking met onze security partner Sysnet Global Solutions, het online PCI Protection Program. Dit doen wij tegen een zeer voordelig tarief.

De voordelen van het EMS PCI Protection Program

  • U leert uw onderneming beschermen tegen computerhacks;
  • U loopt minder risico op kosten of imagoschade door computerhacks;
  • EMS biedt u aanzienlijke korting op de certificering;
  • Voldoen aan de PCI DSS beveiligingsstandaard.

Hoe werkt het PCI Protection program?

U volgt het EMS PCI Protection Program online. Aan de hand van een vragenlijst wordt bepaald hoe uw organisatie met klantgegevens omgaat. Als u voldoende beveiligingsmaatregelen heeft genomen krijgt u het PCI DSS certificaat die u aan uw klanten mag laten zien. Mocht u nog niet voldoende maatregelen hebben genomen, dan krijgt u adviezen om uw klantgegevens beter te beschermen. Nadat u de adviezen heeft opgevolgd kunt u alsnog het certificaat krijgen.

Elk jaar evalueert PCI uw beveiligingsmaatregelen opnieuw. Indien nodig wordt uw website automatisch gescand op de mate van beveiliging. Zo blijft u goed beveiligd tegen computerhacks. Mocht er alsnog een hack plaatsvinden, dan zijn creditcardmaatschappijen coulanter bij het aan u doorberekenen van eventuele kosten.

 

Wilt u ook het PCI Protection Program volgen? Neem dan contact op ons met onze klantenservice.