Hoe haalt u het PCI Security Standard Certificate?

Aan de hand van een online vragenlijst worden uw bedrijfsprocessen getoetst op de veiligheid van klantgegevens. Naast offline worden ook uw online processen gecheckt en wordt(en) uw website(s) gescand om beveiligingslekken op te sporen. Periodiek volgen meerdere automatische scans.

Waar nodig krijgt u tips om verbeteringen aan te brengen. Wanneer u aan alle eisen voldoet, ontvangt u het PCI DSS certificaat welke u op uw website kunt tonen.

Om gecertificeerd te blijven dient jaarlijks het online programma te doorlopen. Zo zorgen wij samen dat uw klantdata goed beveiligd blijft.

Als u in het bezit bent van het PCI DSS certificaat zijn creditcardmaatschappijen coulanter bij het doorreken van kosten wanneer uw bedrijf gehackt wordt en er schade ontstaat.

Logo Sysnet - EMS partner voor veiligheid

Sysnet Global Solutions is een specialist op het gebied van PCI Compliancy en al jaren security partner van EMS. Sinds 1989 heeft Sysnet al meer dan een een miljoen ondernemingen in 57 landen geholpen hun bedrijfsprocessen veiliger te maken.
 

Voordelen PCI Protection Program
 

 • U krijgt hulp uw onderneming veiliger te maken
   
 • U krijgt meer vertrouwen van uw klanten
   
 • U heeft minder risico op beveiligingslekken, hacks en imagoschade
   
 • U loopt minder risico op hoge kosten bij beveiligingslekken
   
 • Via EMS volgt u het programma voor slechts € 49,95 per jaar

Advies op maat

vul uw gegevens in en ontvang alle informatie die u nodig heeft

Services Webform

U kunt uw Merchant ID terugvinden op uw BTW factuur of bankafschrift. Met deze ID kunnen wij u sneller identificeren als onze klant
Aub één emailadres zonder toevoegingen