Zekerheid en Veiligheid met het PCI Protection Program

Samen zorgen voor veilige betalingen

Met het PCI Protection Program voorkomt u onnodige kosten en imagoschade door fraude en beveiligingslekken in uw winkel of webwinkel.

Wanneer u het programma met goed gevolg afrondt, mag u het PCI Data Security Standard Certificaat voeren op uw website .

Hoe haalt u het PCI Security Standard Certificate?

Aan de hand van een online vragenlijst licht u uw bedrijfsprocessen door op veiligheid van klantgegevens, zowel uw online als uw offline bedrijfsprocessen worden hierin meegenomen. Uw website krijgt een scan om beveiligingslekken op te sporen.

Waar nodig krijgt u tips om verbeteringen aan te brengen. Wanneer u aan de eisen voldoet, mag u het PCI DSS certificaat die u op uw website voeren.

Daar houdt het niet op. Uw website krijgt periodiek een nieuwe automatische scan, en u licht jaarlijks uw bedrijfsprocessen door met hulp van het online programma. Zo zorgen wij samen dat uw klantdata goed beveiligd blijft.

Als u in het bezit bent van het PCI DSS certificaat zijn creditcardmaatschappijen coulanter bij het doorreken van kosten wanneer uw bedrijf gehackt wordt en er schade ontstaat.

Door onze securitypartner Sysnet

Sysnet Global Solutions is een specialist op het gebied van PCI Compliancy en al jaren security partner van EMS. Sinds 1989 heeft Sysnet al meer dan een een miljoen ondernemingen in 57 landen geholpen hun bedrijfsprocessen veiliger te maken.

Logo Sysnet - EMS partner voor veiligheid

 

Voordelen PCI Protection Program

  • U krijgt hulp uw onderneming veiliger te maken
  • U krijgt meer vertrouwen van uw klanten
  • U heeft minder risico op beveiligingslekken, hacks en imagoschade
  • U loopt minder risico op hoge kosten bij beveiligingslekken
  • Via EMS volgt u het programma voor slechts € 49,95 per jaar

Meld u nu aan

Neem contact op met onze klantenservice om u aan te melden voor de PCI Protection Program.

Contact

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag. Neem contact op via het contactformulier.

Of bekijk de EMS betaaloplossingen voor uw winkelwebwinkel of winkel & webwinkel.