Hoe beter en makkelijker een bezoek aan uw webshop verloopt, hoe groter de kans dat uw klant tot aankoop overgaat. Geef uw klant flexibele service met de EMS Payment Link. Deze betaallink stuurt u aan uw klant na levering, als betalingsherinnering, om een abonnement te verlengen of om een reservering vooraf te bevestigen. U stuurt de link per e-mail, WhatsApp, Facebook messenger, sms of QR-code.

De Payment Link past bij verschillende servicemodellen en is geschikt voor bijvoorbeeld winkels en horecabedrijven, maar ook zzp-ers en sportclubs.

Voordelen van flexibel afrekenen

  • U maakt het uw klanten makkelijker
  • Accepteer alle gangbare online betaalmethoden
  • Afrekenen via een veilige betaalpagina
  • De link werkt op alle apparaten
  • U beheert de link online in de e-Commerce Gateway

Hoe werkt de EMS Payment Link?

De EMS Payment Link is een functie van de EMS e-Commerce Gateway. Zodra het is geactiveerd kunt u de Payment Link gebruiken.

Vraag de e-Commerce Gateway aan

Ga naar uw EMS e-Commerce Gateway en maak de Payment Link aan. U kunt de Payment Link ook automatisch laten aanmaken door uw e-Commerce Gateway te koppelen aan uw webshop, ERP of accounting software.

Heeft u de link aangemaakt? Dan hoeft u hem alleen nog maar toe te voegen aan een betaalverzoek. Dit kan bijvoorbeeld via een email, WhatsApp of sms.

Voorbeeld van de Payment in een e-Mail

Uw klant ontvangt het betaalverzoek en klikt op de Payment Link. Hij komt op de vooraf ingevulde online betaalpagina en rekent af zoals hij dat gewend is.

Voorbeeld Payment Link betaalpagina

Vervolgens ziet u de status van de betaling terug in de EMS e-Commerce Gateway en in het My EMS online rapportagetool.

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag. Neem contact op via het contactformulier.

Of bekijk de EMS betaaloplossingen voor uw winkelwebwinkel of winkel & webwinkel.