vatfree.com empowering you in taxfree shopping

Vatfree.com maakt taxfree shoppen transparant

Vatfree.com is opgericht door de co-founders van Booking.com in 2008, onder leiding van Joni Smeenk. Vatfree.com vindt dat iedere reiziger het recht heeft om zijn btw terug te krijgen - en om dat makkelijk te kunnen regelen - in heel de EU. Vatfree.com biedt overzichtelijke arom geen onzichtbare afspraken en gedoe. Vatfree.com houdt het simpel. Voor iedereen!

De makkelijkste

Formulieren bij de kassa zijn nergens voor nodig. Een aankoopbon op naam is genoeg. Vatfree.com regelt daarna alles. En om uw klant taxfree te laten shoppen met vatfree.com, hoeft u zich niet aan vatfree.com vast te leggen. 

Het meeste

Vatfree.com regelt niet alleen de btw-teruggave over de aankoop in uw winkel, maar ook over alles dat uw klant verder in Europa shopt. In welke winkel of webshop dan ook. Via vatfree.com krijgt hij dus altijd het meeste terug.

De eerlijkste

Vatfree is volledig transparant. Geen geheimzinnigheid, geen kickbacks: nergens een strijkstok te bekennen waaraan iets blijft hangen. In plaats daarvan vragen we de klant een bescheiden servicebijdrage van 6% (per set bonnen). Van u vragen we alleen uw onschatbare hulp, en een kleine opstart vergoeding wanneer we gezamenlijk aan de slag gaan. 

Verwante servicepartners