B2U

Sinds 2001 is Business to You (B2U) actief op het gebied van online betalen. Daarbij is  B2U tussen 2002 en 2005 verantwoordelijk geweest voor de introductie van de internetkassa Ogone op de Nederlandse markt. Sinds 2006 is B2U als preferred partner van Ogone actief, waarbij korte lijnen, kennis en service centraal staan. Gebaseerd uit de jarenlange ervaring met Ogone, loodst B2U u door de technische, contractuele en operationele keuzes en blijft B2U ook daarna klaarstaan voor operationele support aangaande online betalingen gerelateerde onderwerpen.  


Sinds 2001 is Business to You (B2U) actief op het gebied van online betalen. Daarbij is  B2U tussen 2002 en 2005 verantwoordelijk geweest voor de introductie van de internetkassa Ogone op de Nederlandse markt.

Sinds 2006 is B2U als preferred partner van Ogone actief, waarbij korte lijnen, kennis en service centraal staan. Gebaseerd uit de jarenlange ervaring met Ogone, loodst B2U u door de technische, contractuele en operationele keuzes en blijft B2U ook daarna klaarstaan voor operationele support aangaande online betalingen gerelateerde onderwerpen.
 

Verwante servicepartners