Buckaroo

Buckaroo is een toonaangevend Payment Service Provider in Nederland met ruim 10 jaar ervaring in online betalingen, abonnementsverwerking en credit management. Momenteel maken ruim 5.000 bedrijven gebruik van de betaaloplossingen van Buckaroo.

Internetkassa

Buckaroo biedt een breed aanbod van nationale en internationale betaalmethoden, waaronder iDEAL, Bancontact, Sofort, PayPal, creditcards en achteraf betaalmethoden. Niet alleen in de check-out, maar ook een betaallink per mail, sms of QR per post is mogelijk.  

Recurring Payments

Betalen klanten periodiek? Buckaroo biedt een plug-and-play oplossing voor abonnementen of subscription services. Met overzichtelijk debiteurenbeheer en flexibele betaalschema’s, van registratie tot betaling. Inclusief de reconciliatie en het automatisch opvolgen van eventuele uitval.

Credit Management

Buckaroo is een totaaloplossing voor alle betaalprocessen. Van digitale incassomachtiging tot het klantvriendelijk innen van openstaande facturen. Door automatisering van het debiteurenbeheer zien klanten van Buckaroo een flinke besparing op administratief werk en een verhoging op het inningspercentage.

Verwante servicepartners