Nieuws

Nieuwe betaalpassen in Nederland

23 januari 2023 In de meeste Nederlandse winkels is het nu mogelijk om te betalen met de nieuwe betaalpassen van Debit Mastercard en Visa Debit.

Lees verder

OVpay: het nieuwe in- en uitchecken in het OV

17 januari 2023 OVpay is de nieuwe manier van in- en uitchecken in het openbaar vervoer (OV) in Nederland.

Lees verder

Terugblik op Black Friday 2022

6 december 2022 Black Friday is een jaarlijks fenomeen dat de meeste merchants niet langer kunnen negeren, omdat het de verkoop enorm stimuleert, zowel online als in de fysieke winkel.

Lees verder

.

Al meer dan 25 jaar ervaring in betalingen

Inmiddels is EMS gegroeid naar meer dan 120 medewerkers die dagelijks zorgen dat u zorgeloos betalingen kunt accepteren en u zich kunt richten op uw klanten.

Neem contact met ons op

Met zijn allen streven wij de ambitie na om onze klanten een zo goed mogelijke betaaloplossing voor hun winkel en/of webwinkel te bieden. Bij ons staat de klant echt centraal en wij doen er alles aan om hem te helpen met het groeien van zijn business.

Om ervoor te zorgen dat je onze klanten het beste advies geeft en weet wat er in de markt speelt, krijg je alle mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Bij EMS is het is niet alleen maar hard werken, wij houden ook van een drankje en een feestje. Zo borrelen wij maandelijks en hebben we 2 keer per jaar een groot feest. En ben je een skifanaat, dan vinden we het leuk als je met ons mee op wintersport gaat.

Waarom werken bij EMS

  • Zet jouw specialisatie in voor het team
     
  • Ontwikkel jezelf met een selectie opleidingen
     
  • Bedrijfsevents om je collega's op een andere manier te leren kennen

Bekijk onze vacatures