EMS uw partner voor omnichannel betaaloplossingen

Elke dag de beste betaalservice leveren

...zodat u zich op uw onderneming en uw klanten kunt richten

Met onze 25 jaar ervaring hebben we ons ontwikkeld van transactieverwerker naar een leverancier van betaaloplossingen voor zowel uw winkel als webwinkel.

EMS | European Merchant Services is geautoriseerd door De Nederlandsche Bank als betaalinstelling onder de Europese Verordering van de Payment Services Directive/PSD.

EMS a First Data & ABN AMRO company

 

Nieuws

‘Je hebt je mobiel op zak, dus betaal met gemak’

18 november 2019 iDEAL QR werkt sneller dan een gewone iDEAL betaling.

Lees verder

SCA wordt uitgesteld

21 oktober 2019 Eerder werd gesproken over 14 september 2019 als ingangsdatum voor Strong Customer Authentication (SCA).

Lees verder

Meer online bestedingen in NL in eerste 6 maanden 2019

25 september 2019 In de eerste 6 maanden van 2019 kochten 12,86 miljoen Nederlandse consumenten producten en diensten online.

Lees verder

.

Ons team staat voor u klaar

Inmiddels is EMS gegroeid naar meer dan 120 medewerkers die dagelijks zorgen dat u zorgeloos betalingen kunt accepteren en u zich kunt richten op uw klanten.

Neem contact met ons op

Werken bij European Merchant Services

Met zijn allen streven wij de ambitie na om onze klanten een zo goed mogelijke betaaloplossing voor hun winkel en/of webwinkel te bieden. Bij ons staat de klant echt centraal en wij doen er alles aan om hem te helpen met het groeien van zijn business.

Om ervoor te zorgen dat je onze klanten het beste advies geeft en weet wat er in de markt speelt, krijg je alle mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Bij EMS is het is niet alleen maar hard werken, wij houden ook van een drankje en een feestje. Zo borrelen wij maandelijks en hebben we 2 keer per jaar een groot feest. En ben je een skifanaat, dan vinden we het leuk als je met ons mee op wintersport gaat.

Waarom werken bij EMS

  • Zet jouw specialisatie in voor de team
     
  • Ontwikkel jezelf met een selectie opleidingen
     
  • Bedrijfsevents om je collega's op een andere manier te leren kennen