Met onze 25 jaar ervaring hebben we ons ontwikkeld van transactieverwerker naar een leverancier van betaaloplossingen voor zowel uw winkel als webwinkel.

EMS | European Merchant Services is geautoriseerd door De Nederlandsche Bank als betaalinstelling onder de Europese Verordering van de Payment Services Directive/PSD.

EMS a First Data & ABN AMRO company

 

Nieuws

Future proof betalen bij EMS

8 januari 2020 Betalen wordt steeds vaker mobiel gedaan Met een bankpas contactloos op een automaat, via een betaalapp op een smartphone of zelfs via een wearable (smart accessoire zoals een horloge of ring). EMS gaat mee met deze ontwikkeling.

Lees verder

Accepteert u al creditcards?

7 januari 2020 Het gebruik van creditcards stijgt de laatste jaren.

Lees verder

Bonusdag aan de kassa voor Kerstmis

31 december 2019 In de week voor Kerstmis (tot zondag 22 december) was er aan de toonbank al evenveel omgezet gedraaid, met debit- en creditcards, als diezelfde week in 2018. In 2019 viel Kerstmis één weekdag later dan in 2018 en dat betekende een bonusdag aan de kassa.

Lees verder

.

Ons team staat voor u klaar

Inmiddels is EMS gegroeid naar meer dan 120 medewerkers die dagelijks zorgen dat u zorgeloos betalingen kunt accepteren en u zich kunt richten op uw klanten.

Neem contact met ons op

Werken bij European Merchant Services

Met zijn allen streven wij de ambitie na om onze klanten een zo goed mogelijke betaaloplossing voor hun winkel en/of webwinkel te bieden. Bij ons staat de klant echt centraal en wij doen er alles aan om hem te helpen met het groeien van zijn business.

Om ervoor te zorgen dat je onze klanten het beste advies geeft en weet wat er in de markt speelt, krijg je alle mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Bij EMS is het is niet alleen maar hard werken, wij houden ook van een drankje en een feestje. Zo borrelen wij maandelijks en hebben we 2 keer per jaar een groot feest. En ben je een skifanaat, dan vinden we het leuk als je met ons mee op wintersport gaat.

Waarom werken bij EMS

  • Zet jouw specialisatie in voor de team
     
  • Ontwikkel jezelf met een selectie opleidingen
     
  • Bedrijfsevents om je collega's op een andere manier te leren kennen