Nieuws

Online shoppen nog steeds favoriet

28 september 2021 87% van de Nederlanders koopt nog steeds liever online in het tweede kwartaal van 2021. Dit zijn 12,62 miljoen online kopers! Bijna de helft van deze kopers doet zijn aankopen via zijn smartphone.

Lees verder

Welkom Ghizlane!

7 september 2021 Maak kennis met Ghizlane, KYC Analyst bij EMS! Ghizlane

Lees verder

Versterking EMS-team!

31 augustus 2021 Maak kennis met Jaël, KYC Analyst bij EMS! Jaël

Lees verder

.

Al meer dan 25 jaar ervaring in betalingen

Inmiddels is EMS gegroeid naar meer dan 120 medewerkers die dagelijks zorgen dat u zorgeloos betalingen kunt accepteren en u zich kunt richten op uw klanten.

Neem contact met ons op

Met zijn allen streven wij de ambitie na om onze klanten een zo goed mogelijke betaaloplossing voor hun winkel en/of webwinkel te bieden. Bij ons staat de klant echt centraal en wij doen er alles aan om hem te helpen met het groeien van zijn business.

Om ervoor te zorgen dat je onze klanten het beste advies geeft en weet wat er in de markt speelt, krijg je alle mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Bij EMS is het is niet alleen maar hard werken, wij houden ook van een drankje en een feestje. Zo borrelen wij maandelijks en hebben we 2 keer per jaar een groot feest. En ben je een skifanaat, dan vinden we het leuk als je met ons mee op wintersport gaat.

Waarom werken bij EMS

  • Zet jouw specialisatie in voor de team
     
  • Ontwikkel jezelf met een selectie opleidingen
     
  • Bedrijfsevents om je collega's op een andere manier te leren kennen

Bekijk onze vacatures