Met onze 15 jaar ervaring hebben we ons ontwikkeld van transactieverwerker naar een leverancier van betaaloplossingen voor zowel uw fysieke locatie als webwinkel.

EMS | European Merchant Services is een betaalinstelling, waarvan de vergunning verleend is door De Nederlandsche Bank onder de Europese Verordening van de Payment Services Directive/PSD.

EMS a Fiserv & ABN AMRO company

 

Nieuws

Beheer jouw omzet en betaalautomaat met het Clover Dashboard

14 juni 2021 Met een Clover alles-in-een betaalsysteem heb je overal en altijd inzicht in je omzet. In het Clover Dashboard zie je in één overzicht al jouw real-time transacties terug.

Lees verder

Breng jouw betalingen online

4 juni 2021 Nederlandse consumenten hebben in 2020 € 26,6 miljard uitgegeven bij webshops, een stijging van 7% vergeleken met een 2019. Het totale aantal online aankopen steeg met 27% naar maar liefst 335 miljoen.

Lees verder

Versterking bij EMS

20 mei 2021 Maak kennis met Magdalena, Meewerkstudent op de Legal Afdeling Magdalena

Lees verder

.

Ons team staat voor u klaar

Inmiddels is EMS gegroeid naar meer dan 120 medewerkers die dagelijks zorgen dat u zorgeloos betalingen kunt accepteren en u zich kunt richten op uw klanten.

Neem contact met ons op

Werken bij European Merchant Services

Met zijn allen streven wij de ambitie na om onze klanten een zo goed mogelijke betaaloplossing voor hun winkel en/of webwinkel te bieden. Bij ons staat de klant echt centraal en wij doen er alles aan om hem te helpen met het groeien van zijn business.

Om ervoor te zorgen dat je onze klanten het beste advies geeft en weet wat er in de markt speelt, krijg je alle mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Bij EMS is het is niet alleen maar hard werken, wij houden ook van een drankje en een feestje. Zo borrelen wij maandelijks en hebben we 2 keer per jaar een groot feest. En ben je een skifanaat, dan vinden we het leuk als je met ons mee op wintersport gaat.

Waarom werken bij EMS

  • Zet jouw specialisatie in voor de team
     
  • Ontwikkel jezelf met een selectie opleidingen
     
  • Bedrijfsevents om je collega's op een andere manier te leren kennen