Maak kennis met Arnaud, KYC Analyst bij EMS!

Arnaud

KYC Analyst
Magdalena

 

 

Arnaud is iets meer dan een jaar geleden verhuist naar Amsterdam. Hij houdt van het kustklimaat in Nederland. Hij is een liefhebber van thee, gamet graag bij gelegenheid en houdt van alle soorten wilde dieren.

Arnaud heeft verschillende diploma’s behaalt. In bedrijfsrecht, psychologie en mediation (bemiddeling). Vervolgens heeft hij in zowel de openbare als in de privésector gewerkt. Hij startte in 2018 bij Deloitte als Global Employer Services (Tax & Legal). Later maakte hij de overstap naar Energy Regulatory Office als Administrative Procedure Expert. 

In 2019 maakte hij de overstap naar de bankensector. Bij Citi vervulde hij de rol van AML/KYC Compliance Risk Analyst. Toen hij naar Amsterdam kwam ging Arnaud werken bij Albany Beck als KYC Analyst. Deze rol vervult hij sinds april bij EMS. Eerst via wervingsbureau Michael Page, maar sinds kort op een EMS-contract!

Als onderdeel van het KYC-team (Know Your Customer) is Arnaud verantwoordelijk voor het ontwerpen van processen en verbeteringen die het werk doelgerichter en gestroomlijnder maken. Hij zorgt voor kwaliteitscontrole van gegevens, ontwikkelt en implementeert instrumenten en methodologieën (bv. open-search intelligence in FinTech), en helpt het team bij het opsporen en bestrijden van financiële en economische misdrijven.

Arnaud zijn motto is: “Context is alles.”
 

 

Toon comments (0)

Wellicht ook interessant voor u

Maak kennis met Mandy!

Maak kennis met Mandy, Quality Assurance Specialist bij EMS! Mandy

Lees verder

Versterking van het EMS team!

Maak kennis met Greta, KYC Analyst bij EMS! Greta

Lees verder

EMS benoemt interim directieleden

Espen Tranoy is per 1 december jl. benoemd tot interim Chief Executive Officer van betaaldienstverlener EMS. Per 1 januari 2022 is Ivon Huijskes bij EMS gestart als interim Chief Risk & Compliance Officer.

Lees verder