Maak kennis met Jarrik, Stagiair Corporate Sales & Partnerships

Jarrik

Intern Corporate Sales & Partnerships


 

 

Jarrik is 26 jaar oud en studeert aan de Inter College Business School in Amsterdam. Hij woonde 11 jaar met zijn familie op Curaçao. Zeilen is daar een populaire sport. Hij heeft dan ook jarenlang op hoog niveau gezeild. 

Sinds 2 jaar woont Jarrik samen met zijn vriendin midden in het centrum van Hoorn. In zijn vrije tijd sport hij graag en als het weer het toelaat maakt hij graag een strandwandeling bij Egmond aan Zee. In de zomermaanden vaart hij soms met vrienden een rondje op het IJsselmeer.

Zijn professionele carrière begon hij als fotograaf. Zo fotografeerde hij bij verschillende zeilevenementen. In 2018 besloot hij bedrijfskunde te studeren in Nederland. Afgelopen jaar heeft Jarrik samen met een groep studenten een POP-UP-store opgericht. Zij verkochten kerstpakketten aan bedrijven en van de opbrengst hebben zij kerstpakketten gedoneerd aan de Voedselbank. 

Naast zijn studie bedrijfskunde is Jarrik altijd blijven fotograferen. Hij maakt foto’s voor o.a. nieuwsbladen en voetbalclubs. Zo is hij officieel jeugd fotograaf bij AZ!

Jarrik is bij EMS terecht gekomen door zijn afstudeerstage. Hij doet binnen de Corporate Sales afdeling onderzoek naar de invloeden van Corona (COVID-19) op corporate niveau. Jarrik zijn doel:

“De wereld is sinds corona enorm veranderd. Bedrijven en werknemers hebben het moeilijk. Met mijn scriptie hoop ik nieuwe kansen te ontdekken voor EMS zodat zij beter door de crisis komen.” 
 

Toon comments (0)

Wellicht ook interessant voor u

Maak kennis met Lea

Maak kennis met Lea, KYC Analyst bij EMS! Lea

Lees verder

Accepteert u al creditcards?

Het gebruik van creditcards stijgt de laatste jaren.

Lees verder

Veiliger inloggen in uw klanten portaal My EMS

My EMS Twee factor authenticatie

Lees verder