De ontwikkelingen in de betaalindustrie staan niet bepaald stil. Zo is de Gulden terug als crypto, wordt Tikkie ook zakelijk ingezet en met de invoering van PSD2 dienen banken partijen, zoals Fintechs, toegang te verlenen tot onze bankrekening. Gave stappen die betalen voor zowel u als uw klanten makkelijker maken.

Maar dat rapper Snoop Dogg  in de Europese betaalindustrie zou investeren had niemand zien aankomen. Via zijn investeringsfonds Casa Verde Capital wordt hij aandeelhouder van betaalprovider Klarna. Vanzelfsprekend gaat dit niet stilletjes voorbij en is de campagne Get Smoooth gelanceerd.

De partijen verklaren hun samenwerking met: “‘Smoooth’ vat Klarna’s totale strategie en belofte samen in één woord: het verminderen van frictie bij achteraf betalen. Om deze belofte te onderstrepen werkt het bedrijf nu samen met Snoop Dogg, om nog smooother te worden.”

De eerste Klarna-commercial met Snoop Dogg live gegaan op YouTube:

 

Klarna = Smoooth payments!

Klarna verbetert de conversie in uw webwinkel doordat het zowel uw bestelproces vereenvoudigt, als uw klanten extra service biedt. Uit onderzoek van Deloitte blijkt dat 53% van de Nederlandse online shoppers liever achteraf betaalt.

Uw klanten betalen pas na levering van hun bestelling, en Klarna garandeert de uitbetaling aan u. Achteraf betalen met Klarna trekt klanten aan en het vermindert het aantal uitvallers gedurende het bestelproces.


Klarna mogelijk een interessante betaaloptie voor uw webshop?

Lees op uw gemak de voordelen

Bron: Emerce

 

Toon comments (0)

Wellicht ook interessant voor u

Een nieuw jaar, een nieuwe voorstelronde:

Maak kennis met onze nieuwe Product Manager Point-Of-Sale! Tom

Lees verder

Slechts 4 dagen tot verplichte SCA voor online creditcardbetalingen

Met de

Lees verder

Het EMS-team is versterkt!

Graag stellen wij je voor aan onze nieuwe collega Marloes:  

Lees verder