Namens iedereen bij EMS hopen wij dat dit bericht u veilig en wel bereikt.

Als betaalleverancier die wereldwijd producten en diensten verleent heeft het onze prioriteit om u van informatie te voorzien inzake onze maatregelen met betrekking tot het Corona virus. De recentelijke statusverhoging van COVID-19 tot pandemie nemen wij zeer serieus. De gezondheid van onze medewerkers, onze relaties en de samenleving is voor ons van enorm belang. Daarom hebben we als organisatie de beslissing genomen om vanaf maandag 16 maart onze medewerkers deels op afstand te laten werken.

Welke gevolgen heeft deze maatregel voor u? In eerste instantie geen. Onze medewerkers zijn gewoon bereikbaar via de bekende kanalen, zodat ze u de ondersteuning kunnen bieden die u van ons gewend bent.  Zowel onze Sales als het Customer Service team staan zoals gewoonlijk voor u klaar! 

We begrijpen dat iedereen erg aangedaan is door de wereldwijde situatie, maar daarom is het juist goed om met elkaar verbonden te blijven.

We blijven graag met u in contact! 

Toon comments (0)

Wellicht ook interessant voor u

Maak kennis met 1 van onze Product Owners

Maak kennis met Gertjan, Product Owner bij EMS! Gertjan

Lees verder

Welkom in het EMS-team Arnaud!

Maak kennis met Arnaud, KYC Analyst bij EMS! Arnaud

Lees verder

De feestdagen komen er weer aan, ben jij al voorbereid?

In de aanloop naar de feestdagen wordt er veel online besteld. Tot nu toe bestellen consumenten vaker online (+19 %). Dit zal rond de feestdagen nog veel hoger liggen. Er wordt een omzetstijging van maar liefst 70 % verwacht!

Lees verder