Namens iedereen bij EMS hopen wij dat dit bericht u veilig en wel bereikt.

Als betaalleverancier die wereldwijd producten en diensten verleent heeft het onze prioriteit om u van informatie te voorzien inzake onze maatregelen met betrekking tot het Corona virus. De recentelijke statusverhoging van COVID-19 tot pandemie nemen wij zeer serieus. De gezondheid van onze medewerkers, onze relaties en de samenleving is voor ons van enorm belang. Daarom hebben we als organisatie de beslissing genomen om vanaf maandag 16 maart onze medewerkers deels op afstand te laten werken.

Welke gevolgen heeft deze maatregel voor u? In eerste instantie geen. Onze medewerkers zijn gewoon bereikbaar via de bekende kanalen, zodat ze u de ondersteuning kunnen bieden die u van ons gewend bent.  Zowel onze Sales als het Customer Service team staan zoals gewoonlijk voor u klaar! 

We begrijpen dat iedereen erg aangedaan is door de wereldwijde situatie, maar daarom is het juist goed om met elkaar verbonden te blijven.

We blijven graag met u in contact! 

Toon comments (0)

Wellicht ook interessant voor u

Nieuwe betaalpassen in Nederland

In de meeste Nederlandse winkels is het nu mogelijk om te betalen met de nieuwe betaalpassen van Debit Mastercard en Visa Debit.

Lees verder

OVpay: het nieuwe in- en uitchecken in het OV

OVpay is de nieuwe manier van in- en uitchecken in het openbaar vervoer (OV) in Nederland.

Lees verder

Terugblik op Black Friday 2022

Black Friday is een jaarlijks fenomeen dat de meeste merchants niet langer kunnen negeren, omdat het de verkoop enorm stimuleert, zowel online als in de fysieke winkel.

Lees verder