Maak kennis met Kyle, Transaction Monitoring Analyst

Kyle

Credit & Risk Team


Kyle

 

 

Kyle is 24 jaar oud en komt uit Colorado in Amerika. Hij woont nu bijna twee jaar in Amsterdam. Nederland trok hem altijd al en toen hij zich inschreef voor een zogeheten Fullbright scholarship kreeg hij de kans om zijn studie in Amsterdam te doen. Hier heeft zijn Master Economics afgerond aan de Vrije Universiteit (VU). In zijn vrije tijd loopt hij graag hard of speel hij piano.

Kyle heeft hiervoor gewerkt in de kinderopvang en zelfs een tijd als kliminstructeur. Daarnaast heeft hij stage gelopen bij een non-profit organisatie die zich inzet voor ontwikkelingshulp. Hier was hij onderdeel van het Business Development team. Werken bij EMS is de eerste stap in zijn professionele carrière.

Zijn eerdere werkervaringen waren vooral gericht op ontwikkelingshulp en non-profit werk. Maar Kyle houd van een analytisch perspectief en de onderzoekende aard van het werk als analist intrigeert hem.

Kyle versterkt het Credit & Risk Team van EMS als Transaction Monitoring Analyst. In deze rol spoort hij verdachte activiteiten in ons betalingsverkeer op en meldt hij mogelijke gevallen van witwassen en het financieren van terrorisme. Zijn doel:

“Ik vind het leuk om te leren en nieuwe uitdagingen aan te gaan. EMS biedt genoeg van beide. Ik wil mezelf volledig kunnen inzetten voor het werk dat ik doe terwijl ik naar een groter doel werk en een positieve impact heb.”

Toon comments (0)

Wellicht ook interessant voor u

Beheer jouw omzet en betaalautomaat met het Clover Dashboard

Met een Clover alles-in-een betaalsysteem heb je overal en altijd inzicht in je omzet. In het Clover Dashboard zie je in één overzicht al jouw real-time transacties terug.

Lees verder

Breng jouw betalingen online

Nederlandse consumenten hebben in 2020 € 26,6 miljard uitgegeven bij webshops, een stijging van 7% vergeleken met een 2019. Het totale aantal online aankopen steeg met 27% naar maar liefst 335 miljoen.

Lees verder

Versterking bij EMS

Maak kennis met Magdalena, Meewerkstudent op de Legal Afdeling Magdalena

Lees verder