Maak kennis met onze HR Business Partner, Ilyana!

Ilyana

HR Business Partner


 

 

Ilyana is 35 jaar oud en woont samen met haar vriend in Zwolle. Ze hebben twee katten en dat terwijl Ilyana zelf een hondenmens is! Je zou kunnen zeggen dat zij een wereldburger is. Ilyana is geboren en opgegroeid in Sofia, Bulgarije en heeft al in 6 verschillende landen gewoond – voor studies en werk. Dat heeft haar perspectief enorm verruimd en hierdoor heeft zij een breed netwerk aan vrienden en familie in het buitenland bij wie zij vaak op bezoek gaat.

Ilyana doet graag aan yoga en oefent sinds de lockdown vooral thuis. Hiervoor bouwt zij de hele woonkamer om tot de Ilyana Yoga Studio. Ook gaat zij graag naar musea om naar alternatieve kunst te kijken. Zij houdt vooral van en support kleine onbekende kunstenaars die belangrijke topics bespreekbaar maken door middel van kunst en expressie. Een voorbeeld van zo’n kunstenaar is Ai Weiwei.

Haar professionele achtergrond strekt zich van Project manager & Trainer in non-profits tot HR Adviseur en Learning & Development Manager bij grote internationale bedrijven Nike en Foot Locker. In alle functies die zij tot nu toe heeft bekleed hielp zij medewerkers met hun HR gerelateerde vragen, met het voeren van goede ontwikkelingsgesprekken en met het borgen van data in de besluitvorming. Haar carrière in HR is zij begonnen als HR generalist (HR Adviseur) en de afgelopen jaren heeft zij zich steeds meer gespecialiseerd op het gebied van employee experience, talent ontwikkeling en strategic business partnership.   

Ervaring in de financiële wereld heeft Ilyana opgebouwd als Curriculum Coördinator voor CYFI waar zij diverse trainingsmaterialen over financiële educatie voor jongeren heeft beoordeeld. Hiervoor heeft zij een assessment tool ontwikkeld die snel in kaart brengt welke onderwerpen een trainingsprogramma adresseert. Dat komt nu goed van pas bij EMS binnen het project waarbij zij het plan voor de Compliance training opstelt en reviewt wat leveranciers aanbieden aan trainingen en e-learnings. 

“Dus dat is een mooie unieke link naar de wereld van EMS! Ik vind de fintech sector cool en ben super enthousiast om bij EMS aan de slag te gaan in deze snel groeiende sector.”

Als HR Business Partner bij EMS heeft zij een brede rol die alle primaire HR processen omvat en meer. Van advies over medewerker ontwikkeling, coaching en verzuim, tot het vertegenwoordigen van het “people” aspect in alle bedrijfsinitiatieven binnen EMS. 

“Wat je me vaak ziet doen in een team (de informele rol die ik graag pak) is ruimte creëren voor nieuwe ideeën en brainstorming en ook grondig onderzoek doen en informatieverzameling zodat er goede beslissingen genomen kunnen worden. And again: datagedreven werken is echt een hot topic voor mij en ik stop zelf veel tijd in cursussen en up-to-date blijven met de laatste ontwikkelingen. Daarom vind ik deze rol bij EMS erg leuk omdat we als organisatie steeds meer hier op inspelen.”      
 

Toon comments (0)

Wellicht ook interessant voor u

Maak kennis met Lea

Maak kennis met Lea, KYC Analyst bij EMS! Lea

Lees verder

Accepteert u al creditcards?

Het gebruik van creditcards stijgt de laatste jaren.

Lees verder

Veiliger inloggen in uw klanten portaal My EMS

My EMS Twee factor authenticatie

Lees verder