Maak kennis met Mandy, Quality Assurance Specialist bij EMS!

Mandy

Quality Assurance Specialist
Magdalena

 

 

Mandy is 38 jaar en woont samen met haar man en 2 kinderen in de Zaanstreek. Haar kids zijn 7 en (bijna) 6 jaar oud.

Na een tijdje in het buitenland gewerkt te hebben heeft zij in 2008 haar man leren kennen toen zij beiden bij de Kamer van Koophandel werkten. Na verloop van tijd leek het hen echter verstandig om professioneel allebei een eigen kant op te gaan. 

Toen is Mandy op zoek gegaan naar iets anders. Haar opgedane kennis bij de KvK bleek een goede basis te zijn voor de bankensector en heeft er toe geleid dat zij in 2010 voor het eerst in aanraking ben gekomen met het CDD (Customer Due Diligence) / KYC (Know Your Customer)-vakgebied. 

Meerdere jaren is Mandy werkzaam geweest als analist. Maar sinds zij in 2019 als ZZP’er is gestart doet zij voornamelijk werkzaamheden als Quality Checker. Naast diverse grootbanken heeft zij inmiddels ook projecten mee mogen draaien binnen Private Equity.

Deze opgedane kennis zet Mandy nu in bij EMS waar zij onderdeel is van het relatief nieuwe Quality Assurance Team, onderdeel van het KYC Team. Zij houdt zich onder andere bezig met het ontwikkelen van bepaalde werkprocessen die nodig zijn om Quality Control werkzaamheden uit te kunnen voeren. 

Daarnaast traint zij de analisten, informeert zij onze stakeholders en ziet zij er constant op toe dat de werkzaamheden in lijn zijn met de geldende wet- en regelgeving. Waaronder de Wet ter voorkoming van Witwassen en het Financieren van Terrorisme (Wwft) en het daaruit voortvloeiende interne beleid van EMS.

Mandy staat helemaal achter het motto van Albert Einstein: “Het belangrijkste is niet ophouden met vragen stellen.
 

 

Toon comments (0)

Wellicht ook interessant voor u

Maak kennis met Amit!

Maak kennis met Amit, Operational & Information Risk Manager bij EMS!

Lees verder

Uitbetalingen en bereikbaarheid tijdens de feestdagen

5 mei is het Bevrijdingsdag. Al onze medewerkers zijn dinsdag de vrijheid aan het vieren op deze nationale feestdag.

Lees verder

Jérôme versterkt het Belgische Sales Team!

Maak kennis met Jérôme, New Business Manager België bij EMS!

Lees verder