Maak kennis met Lea, KYC Analyst bij EMS!

Lea

KYC Analyst
Lea

 

 

Lea is 33 en komt oorspronkelijk uit Denemarken. Nu woont zij in Amsterdam samen met haar verloofde. Ze houdt van culturele activiteiten en breidt maar al te graag haar boekenkast uit wanneer zij de kans krijgt! Daarnaast ontspant zij graag door yoga en hard te lopen. Hier krijgt Lea nieuwe energie van.

In haar vrije tijd gaat zij graag wandelen met haar vriend. Ze kijkt er erg naar uit om nieuwe regio’s in Nederland te ontdekken. Lea houdt van gezelligheid en mensen om haar heen. Zij spreekt graag af met vrienden en familie om een kopje koffie te drinken, een lange wandeling te maken of uit eten te gaan.

Lea heeft haar Master in Europese Studies gehaald en heeft daarna gewerkt bij Europese en Buitenlandse Zaken voordat zij de overstap maakte naar de privésector. De afgelopen vijf jaar heeft zij zich ontwikkeld op het gebied van overheidsadministratie en bedrijfskunde, internationaal klantgerichte operaties, communicatie, analyse en management in verschillende sectoren, waaronder financiën en technologie.

Het afgelopen jaar heeft Lea een eenjarige master in Bestuurskunde, Leiderschap en Management gestudeerd. Daarvoor werkte zij als KYC(Know Your Customer) /CDD (Customer Due Diligence) Officer voor 5R Marketing die Danske Bank bijstond bij de voltooiing van een groot AML-project. Hier was zij direct betrokken bij KYC/CDD monitoring en analyse. Daarnaast was zij ook teamleider van één van de CDD business areas.  Als team leader was zij verantwoordelijk voor de dagelijkse en wekelijkse doelen en fungeerde zij als link tussen de verschillende business units, operationele teams en het operationele management.

In haar vorige baan bij 5R Marketing heeft zij haar drive gevonden voor het werken in het KYC vakgebied, als een echte misdaadbestrijder! Eigen verantwoordelijkheid nemen voor taken en bijdragen aan het delen van kennis is de sleutel tot haar succes geweest.  Bovendien is pro-actief zijn en zoeken naar oplossingen haar belangrijkste drijfveer geweest, zowel persoonlijk als professioneel.

1 april is Lea gestart als KYC Analyst bij EMS en zij is erg enthousiast om het KYC team te versterken en onderdeel te zijn van goede en juiste klantonderzoeken.

Haar motto is dan ook: “Reaching out often leads to better results.”

Toon comments (0)

Wellicht ook interessant voor u

Nieuwe betaalpassen in Nederland

In de meeste Nederlandse winkels is het nu mogelijk om te betalen met de nieuwe betaalpassen van Debit Mastercard en Visa Debit.

Lees verder

OVpay: het nieuwe in- en uitchecken in het OV

OVpay is de nieuwe manier van in- en uitchecken in het openbaar vervoer (OV) in Nederland.

Lees verder

Terugblik op Black Friday 2022

Black Friday is een jaarlijks fenomeen dat de meeste merchants niet langer kunnen negeren, omdat het de verkoop enorm stimuleert, zowel online als in de fysieke winkel.

Lees verder