Maak kennis met Amit, Operational & Information Risk Manager bij EMS!

Amit

Operational & Information Risk Manager
Magdalena

 

 

Amit is een gedreven en toegewijde Information Security, Risk en Compliance Professional. Hij geniet van het leven met zijn opgroeiende zoon. Zijn zoon helpt hem helpt zijn geduld te verbeteren en nieuwe hoogten te bereiken in het managen van verwachtingen samen met zijn partner. Ook wordt hij door zijn zoon uitgedaagd zijn bereidheid om te leren en het delen van zijn houding altijd levendig te houden. Hij speelt graag een potje schaken of poolen en kookt ook graag.

Amit is een ervaren IT professional met bijna 15 jaar ervaring in verschillende sectoren van de technologie beveiliging, risico en compliance domeinen. Zo heeft hij aanzienlijk ervaring met het opzetten en stroomlijnen van Information Security Risk Management systemen en planningen. Deze ervaring heeft hij onder andere opgedaan bij Siemens Technology als Team Lead Security Operations, Manager Information Security at [24]7.ai en bij Shell als Technology Risk & Compliance Manager.

Amit gaat strategisch te werk. Hij is gewend om complexe, multidisciplinaire projecten en programma’s te managen. Daarnaast is hij gepassioneerd in het verhogen van Security Awareness. Sinds februari zet Amit zijn krachten in als Operational & Information Risk Manager bij EMS! 

Amit ziet een mooie uitdaging bij EMS: “Werken bij EMS is een uitdagende kans om Security & Compliance nog meer onderdeel te maken van de bedrijfscultuur en het een standaard manier van werken te maken. Ik ben enthousiast en voel mij welkom om de uitdaging aan te gaan en oplossingen te zoeken.
 

Toon comments (0)

Wellicht ook interessant voor u

Maak kennis met Lea

Maak kennis met Lea, KYC Analyst bij EMS! Lea

Lees verder

Accepteert u al creditcards?

Het gebruik van creditcards stijgt de laatste jaren.

Lees verder

Veiliger inloggen in uw klanten portaal My EMS

My EMS Twee factor authenticatie

Lees verder