Maak kennis met Gertjan, Product Owner bij EMS!

Gertjan

Product Owner
Magdalena

 

 

Gertjan is 52 jaar oud en woont in Utrecht met zijn vrouw en twee kinderen van 11 en 13 jaar. Zijn werk is ook een beetje zijn hobby dus hij leest graag over alles wat er in de wereld gebeurt rondom betalen, payments. Ook maakt hij iedere twee weken een podcast over payments genaamd Nieuwe Knikkers!

Daarnaast speelt hij graag basgitaar. Hij speelt in een bandje: Latino Mood. Gertjan rijdt liever op twee wielen dan op vier. Naar kantoor gaat hij dan ook meestal op de motor. “Heel ontspannend, zowel heen als terug.”

Zijn professionele carrière is Gertjan begonnen in een heel ander vakgebied. Hij is ooit begonnen als als biochemisch lab ingenieur, maar al snel werd duidelijk dat dit niet zijn gedroomde baan zou zijn. Via een aantal omzwervingen kwam hij in de ICT terecht en daar heeft hij veel software gemaakt voor banken. Na een paar jaar is hij gestart bij Rabobank en daar heeft hij heel veel kunnen doen op het gebied van online betalen. Zo heeft hij mogen meedenken over het iDEAL protocol en heeft hij samen met een ING collega de acquiring processor van scratch mogen bouwen. Werken tussen business en IT is Gertjans ding en zo kon hij ook de mobiel bankieren app ontwikkelen en is hij later als CTO bij MyOrder (dochter van Rabobank) gestart. Daarna is hij goeiePeer.nl gestart en helpt hij veel klanten op het gebied van betalingsverkeer in allerlei rollen.

Gertjan vervult bij EMS, via Payment Genes, de rol van Product Owner voor de EMS Online Betaaloplossing. Hij houdt zich bezig met de ontwikkeling van onze online rapportage tool. “Nu zijn de klant portalen nog gefragmenteerd en is het afhankelijk van de productgroep bij welke deur je als klant moet aankloppen. Straks willen we onze klant één voordeur aanbieden met daarachter toegang tot een omnichannel portaal.” En verder zorgt Gertjan er met de rest van het team voor dat de backlog (lijst met toekomstige projecten) goed gevuld en geprioriteerd is zodat we als EMS klaar zijn voor de volgende stap.

Gertjan zijn motto is: “If everything is under control, you’re going too slow.

 

Toon comments (0)

Wellicht ook interessant voor u

Maak kennis met Lea

Maak kennis met Lea, KYC Analyst bij EMS! Lea

Lees verder

Accepteert u al creditcards?

Het gebruik van creditcards stijgt de laatste jaren.

Lees verder

Veiliger inloggen in uw klanten portaal My EMS

My EMS Twee factor authenticatie

Lees verder