Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is het van belang u en uw bedrijf goed te kennen. Daarnaast zijn wij als betalingsinstelling volgens wet- en regelgeving verplicht om uw gegevens periodiek te herzien en daarbij de opgegeven informatie opnieuw te verifiëren. Dit wordt een KYC-check genoemd, Know Your Customer.
 

KYC-check

Bij een KYC check wordt er naar uw klantgegevens gekeken. De eigenaren en tekenbevoegden van een onderneming dienen zich te legitimeren door het verschaffen van een geldige identiteitskaart. Door deze gegevens te verifiëren en dit periodiek te blijven doen, kunnen wij ervoor zorgen dat uw klantgegevens kloppend blijven in onze systemen. Wij verzoeken u dan ook om wijzigingen m.b.t. uw onderneming tijdig door te geven aan EMS.
 

Wat kunt u de komende periode verwachten?

Komende periode zult u telefonisch of per email benaderd worden door EMS voor een verificatie van uw identiteit. U ontvangt vervolgens een email van ons met daarin een link naar ons beveiligde klantenportaal. In deze portaal wordt u gevraagd een geldig identiteitsbewijs te uploaden. U kunt dit doen door een bestand te uploaden of door in de klantenportaal een foto te maken van uw identiteitsbewijs met de camera van uw smartphone. Deze foto wordt uiteraard niet opgeslagen, enkel de identiteitsgegevens worden overgenomen in onze systemen.

Ontvangt u hierover geen bericht van ons? Dan hoeft u niets op te sturen.

Toon comments (0)

Wellicht ook interessant voor u

EMS integreert Payconiq voor Belgische webshops

Betaaloplossingen krijgen een steeds belangrijkere rol in het leven van ondernemers en betalende klanten. Payconiq biedt een eenvoudige, snelle en veilige manier van betalen zowel online als in de winkel door middel van QR-code technologie.

Lees verder

Is jouw webshop gereed voor SCA per 31 december?

Lees verder

Online winkelen tussen de lakens

Van alle Nederlanders webwinkelt een kwart het liefst tussen de lakens, vrouwen liever (27%) dan mannen (20%). Ouderen boven de 55 jaar bestellen liever op de bank, aan een bureau of aan de keukentafel.

Lees verder