Maak kennis met Jérôme, New Business Manager België bij EMS!

Jérôme

New Business Manager België
Magdalena

 

 

Jérôme Laignel is 34 jaar oud. Naast zijn werk en de fulltime job van vader is Jérôme nieuwe studies begonnen in web en app development. Daarnaast sport hij graag. Hij beoefent de Japanse martial art Kendo en loopt hard. 

Ook houdt Jérôme van fotografie en vindt hij de Japanse cultuur heel interessant. Wanneer er tussen al die activiteiten nog wat tijd over blijft pakt hij graag zijn speelconsoles.

Jérôme is zijn professionele carrière 14 jaar geleden begonnen met sales functies binnen zowel de bankensector als verzekeringen en  
 kredieten. De laatste 7 jaren was hij voornamelijk werkzaam in investeringen/portefeuille beheer en successie planning.

Hij heeft gewerkt bij de top 3 banken van België: ING, BNP Paribas Fortis en KBC. Bij KBC heeft hij zijn banken en verzekeringen diploma’s behaald, waaronder het Febelfin certificaat bank en investeringen en het certificaat voor PCP Verzekeringen.  Doordat Jérôme middenin de bankencrisis van 2008 is begonnen met werken kan hij vandaag de dag de  financiële markten goed relativeren.

Al zijn banken- en betaalkennis zet Jérôme vanaf februari 2022 in bij EMS! In zijn rol als New Business Manager in België zal hij zich vooral ontfermen over de Franstalige klanten. Hij houdt zich bezig met het opvolgen van partners, maar heeft ook direct contact met bestaande en nieuwe klanten. 

Jérôme zijn brede kennis is zijn kracht: “Mijn financiële achtergrond maakt dat KYC, Anti money laundring en compliance regels weinig geheimen voor mij hebben.
 

Toon comments (0)

Wellicht ook interessant voor u

Maak kennis met Lea

Maak kennis met Lea, KYC Analyst bij EMS! Lea

Lees verder

Accepteert u al creditcards?

Het gebruik van creditcards stijgt de laatste jaren.

Lees verder

Veiliger inloggen in uw klanten portaal My EMS

My EMS Twee factor authenticatie

Lees verder