Moderne marktontwikkelingen en trends vragen om nieuwe oplossingen voor betalen. Zeker nu steeds meer ondernemers zowel online als offline opereren. “Als FinTech spelen wij hier graag op in. Welke slimme software onze partners ook ontwikkelen, de inrichting van de betaalstrategie levert je altijd het nodige puzzelwerk op. In deze zoektocht naar de beste oplossing komen ze vaak bij ons uit”, zegt Teun Lammers, CEO van GoCredible

De aanpak van GoCredible kenmerkt zich door aan elke betaling condities te koppelen, waarmee de verdere verwerking van gelden vaststaat. Met deze onderscheidende expertise bedient GoCredible klanten binnen nieuwe markten op innovatieve en relevante wijze. “We nemen de financiële logistiek over, kennen de routing van betalingen en leiden online en offline betalingsverkeer soepel en foutloos naar de juiste bestemming”, vertelt Lammers.

Multi-brand-betalingen

“Door onze samenwerking en integratie zorgen wij ervoor dat het platform van de EMS e-Commerce Gateway geen (derden)gelden onder zich houdt”, legt Lammers uit. “We verzorgen de uitbetaling naar de verschillende begunstigden in één betaling zonder dat het platform op enig moment in het bezit van de gelden komt. Onze Smart Contracts-betaaloplossing biedt een toolbox om betalingen aan te passen aan de voorkeuren van onze klanten. Het grote voordeel hiervan is dat de technische infrastructuur en alle processen rondom onboarding, transactiemonitoring, en (uit)betalingen zijn afgedekt en je zelf dus geen vergunningen hoeft aan te vragen. Dat hebben wij al voor je gedaan”. 

Samenwerken voor soepele betalingen on- en offline 

Een samenwerking en integratie met EMS past in de strategie van GoCredible. “Via EMS kunnen wij meer betaalmethoden ontsluiten en gebruikmaken van elkaars netwerken. Partijen die al klant zijn bij EMS behoeven immers niet nogmaals het acceptatieproces te doorlopen” aldus de CEO van GoCredible. 

Bovendien zetten beide bedrijven in op de combinatie tussen online en offline. ”Er is bijna geen enkele retailer of ondernemer die nog enkel offline actief is”, zegt Pieter Stal, CEO van EMS. “Bijna elke ondernemer heeft de afgelopen tijd de stap naar online gemaakt. Hoe mooi is het als je daarvoor bij één partner terecht kan? Daarbij vervaagt de grens tussen online en offline en is QR betalen of mobiel betalen in de fysieke omgeving in opkomst. Goed om te zien dat we op beide vlakken dus ook dezelfde koers varen met als uiteindelijke doel om gezamenlijk partners en klanten de best mogelijke oplossing te kunnen bieden”. 
 

Benieuwd naar wat een partnerschap met EMS voor uw bedrijf kan betekenen?

Heeft u ook een bedrijf met een specialistische dienst of service waardoor ondernemers sterker kunnen groeien of hun klanten beter van dienst kunnen zijn? Ontdek de voordelen van een partnerschap.

Word partner
 

Toon comments (0)

Wellicht ook interessant voor u

Nieuwe betaalpassen in Nederland

In de meeste Nederlandse winkels is het nu mogelijk om te betalen met de nieuwe betaalpassen van Debit Mastercard en Visa Debit.

Lees verder

OVpay: het nieuwe in- en uitchecken in het OV

OVpay is de nieuwe manier van in- en uitchecken in het openbaar vervoer (OV) in Nederland.

Lees verder

Terugblik op Black Friday 2022

Black Friday is een jaarlijks fenomeen dat de meeste merchants niet langer kunnen negeren, omdat het de verkoop enorm stimuleert, zowel online als in de fysieke winkel.

Lees verder