“Ingegeven door de huidige tijdsgeest gaan steeds meer ondernemers zowel een fysieke als een online winkel runnen. Veelal zijn zij voor het verwerken van betalingen afhankelijk van verschillende partijen en Payment Service Providers”, legt Pieter Stal, CEO van EMS, uit. “Met de vernieuwende EMS online betaaloplossing en de uitbreiding met Payconiq, biedt EMS ondernemers een onderscheidende online betaaloplossing die met de Payconiq QR betaalmethode naadloos aansluit op de ontwikkelingen van nu.”

Totaalaanbod met EMS

De integratie met QR-code betalingen past binnen de missie om ‘nooit meer nee te verkopen’. Wanneer het aankomt op betalen en het bieden van marktconforme betaaloplossingen, is de integratie van Payconiq als betaalmethode een belangrijke aanvulling op het totaalaanbod van EMS. “De maatschappelijke ontwikkelingen van de afgelopen maanden hebben het gebruik van QR-codes in een stroomversnelling gebracht. Ook ondernemers die aangesloten zijn bij EMS kunnen van de voordelen van contactloos betalen met de mobiele telefoon middels QR-codes profiteren” zegt Ramin Kader, CEO Payconiq Nederland.

Klantloyaliteit

Betaaloplossingen krijgen een steeds belangrijkere rol in het leven van ondernemers en betalende klanten. Payconiq biedt een eenvoudige, snelle en veilige manier van online en offline betalen door middel van QR-code technologie. QR-codes raken steeds meer ingeburgerd en maken betalen makkelijker voor ondernemers en sneller voor consumenten. Ondersteund door een aantal grote banken in Nederland, innoveert Payconiq op het gebied van digitaal betalen. Onlangs startte Payconiq met het automatisch sparen van loyalty-punten.

Actie EMS én Payconiq

Pieter Stal: “Payconiq past perfect binnen onze propositie. Wij richten ons met name op de Nederlandse en Belgische markten, waarbij we onze klanten alle relevante betaalmethoden willen bieden. De internationale QR-code en online betaaloplossing van Payconiq dekt ons focusgebied. Heel 2020 betalen ondernemers bij EMS geen abonnementskosten. Ramin Kader voegt daar namens Payconiq aan toe: “om ondernemend Nederland te ondersteunen in deze moeilijke tijd betalen ondernemers bij Payconiq nooit abonnementskosten en tijdelijk geen transactiekosten tot eind 2020.”

 

EMS Online Betaaloplossing

Bent u op zoek naar een online betaaloplossing?

Profiteer dan nu van onze acties:

✓ Betaal heel 2020 géén abonnementskosten!
✓ Activeer Payconiq en betaal tot eind 2020 géén transactiekosten!
     *In plaats van € 0,25 per transactie
      *Uw bedrijf dient gevestigd te zijn in Nederland

Vraag direct aan

Toon comments (0)

Wellicht ook interessant voor u

European Merchant Services (EMS) EMS Payment Services benoemt Joachim Goyvaerts tot nieuwe CEO

PRESS RELEASE

Lees verder

Maak kennis met Lea

Maak kennis met Lea, KYC Analyst bij EMS! Lea

Lees verder

Accepteert u al creditcards?

Het gebruik van creditcards stijgt de laatste jaren.

Lees verder