Steeds meer ondernemers hebben zowel een fysieke als een online winkel. Veelal zijn zij voor het verwerken van betalingen afhankelijk van verschillende partijen. Met de uitbreiding van de vernieuwde online betaaloplossing biedt EMS, als één van de weinigen, een omnichannel betaaloplossing.
 
Door de integratie met Ginger (een Payment-as-a-Service bedrijf) is de EMS online betaaloplossing uitgebreid met relevante betaalmethoden, zoals iDEAL (QR), creditcards, Apple Pay, Klarna & Payconiq en zijn er meer gratis shopping cart plug-ins beschikbaar, waarmee de koppeling met de webshop gemakkelijk gemaakt kan worden. Via de EMS-website kan de klant 24/7 online een gratis test account aanmaken en de vernieuwde oplossing uitproberen.
  
Ook bevat de vernieuwde online betaaloplossing de mogelijkheid tot het sturen van een betaalverzoek. Dit is niet alleen handig voor online betalingen, maar ook bijvoorbeeld voor restaurants die klanten vooraf laten betalen voor bezorging of afhaal. 
  
“Met de uitbreiding van onze online betaaloplossing en de recente introductie van onze smart POS-oplossing Clover bieden wij ondernemers een onderscheidende alles-in-één oplossing die naadloos aansluit op de ontwikkelingen van nu. Wij bieden ondernemers de mogelijkheid om bij één partij, op één contract zowel online als POS-betalingen te ontvangen. Hiervoor maken wij gebruik van de nieuwste technologieën voor zowel de online betaaloplossing als voor Clover (het alles-in-een betaalsysteem).” - Pieter Stal CEO, EMS 
  
Roderick de Koning, CEO van Ginger, voegt daar aan toe: “Met onze brede ervaring in online betaaloplossingen voor banken en de flexibiliteit van ons platform hebben wij de perfecte oplossing kunnen neerzetten voor de klanten van EMS. Wij geloven in de strategie van EMS om als een van de weinige partijen in de Benelux een volledige omnichannel betaaloplossing te bieden.”   

  

EMS Online Betaaloplossing

Bent u op zoek naar een online betaaloplossing?

Profiteer dan nu van onze actie en betaal tot en met eind september géén abonnementskosten.

Vraag direct aan

Toon comments (0)

Wellicht ook interessant voor u

EMS integreert Payconiq voor Belgische webshops

Betaaloplossingen krijgen een steeds belangrijkere rol in het leven van ondernemers en betalende klanten. Payconiq biedt een eenvoudige, snelle en veilige manier van betalen zowel online als in de winkel door middel van QR-code technologie.

Lees verder

Is jouw webshop gereed voor SCA per 31 december?

Lees verder

Online winkelen tussen de lakens

Van alle Nederlanders webwinkelt een kwart het liefst tussen de lakens, vrouwen liever (27%) dan mannen (20%). Ouderen boven de 55 jaar bestellen liever op de bank, aan een bureau of aan de keukentafel.

Lees verder