Waar veel ondernemers nog diverse apparaten en contracten hebben voor hun kassa en andere apparaten voor hun administratie, biedt Clover juist één slimme oplossing. Het is een betaalautomaat en kassa in één, geoptimaliseerd voor de snelheid en het gemak van vandaag.

Het apparaat heeft een strak design met een volledig gladde glazen oppervlakte. Hierdoor is het gemakkelijk schoon te houden. Ondernemers hoeven bovendien geen fysieke pinbonnen meer te overhandigen, deze sturen zij eenvoudig per e-mail of sms naar de klant. Dit zijn slechts een paar handige eigenschappen die de ondernemer helpen in deze uitdagende tijden.

Dankzij de App Market is Clover eenvoudig uit te breiden met slimme apps om allerlei administratieve handelingen slimmer en efficiënter te maken. Ondernemers kunnen ook hun planning, urenregistratie en voorraad beheren via Clover. De App Market wordt steeds verder uitgebreid met relevante apps om ondernemingen nog toekomstbestendiger te maken. 

‘De Nederlandse MKB ondernemer in de winkelstraat wordt aan alle kanten uitgedaagd om relevant te blijven: webshops die goedkoper zijn, large retail die efficiënter kan werken en klanten aan zich weet te binden, prijsvechters, etc. Binnen EMS geloven we erin dat we met Clover de MKB-ondernemer een stuk slimmer kunnen laten werken: we geven hem de tools die normaal alleen voorhanden waren voor large retail. Op deze manier kan hij zich richten op wat hij het leukst vindt: ondernemen en er zijn voor zijn klanten!’ – Pieter Stal, General Manager EMS

Clover alles-in-een betaalsysteem

EMS brengt twee verschillende versies uit van de Clover, de Flex en de Mini. Ondernemers kunnen zelf een keuze maken voor wat het beste bij hun onderneming past. De Clover Flex is een veelzijdig en mobiel apparaat en is bijvoorbeeld handig voor afrekenen op het terras. De Clover Mini is een compacte en volledige kassaoplossing. Beide automaten bieden de mogelijkheid om bijvoorbeeld administratie, voorraadbeheer en klantgegevens nog slimmer bij te houden. 

De Clover Flex en Mini zijn nu exclusief via EMS verkrijgbaar vanaf € 34,95 per maand. Wil je weten welke Clover het beste bij jouw onderneming past? 

Be Clever. Go Clover

Toon comments (0)

Wellicht ook interessant voor u

Maak kennis met Lea

Maak kennis met Lea, KYC Analyst bij EMS! Lea

Lees verder

Accepteert u al creditcards?

Het gebruik van creditcards stijgt de laatste jaren.

Lees verder

Veiliger inloggen in uw klanten portaal My EMS

My EMS Twee factor authenticatie

Lees verder