Eerst kijken dan online kopen? 18 februari 2019

31% van de consumenten doet het!

Kent u dat? U bent op zoek naar een nieuwe tv en u heeft al wat online research gedaan. Vaak wilt u dan toch de tv in fysieke staat gezien hebben, voordat u een aankoop doet. 

Onderzoek van ICSC toont aan dat 31% van de consumenten die in een fysieke winkel komt hun aankopen uiteindelijk online doet. Slechts 16 % koopt enkel online.

Het openen van een nieuwe winkel, terwijl u al een webshop heeft, verhoogt de traffic op uw website met 37%. Daarnaast versterkt het openen van een stenen winkel de bekendheid van uw merk. 48% van de consumenten herkent uw merk eerder wanneer zij de winkel hebben gezien.

Biedt u uw klanten al het gemak van een one-stop-shop / omnichannel betaaloplossing? Het openen van een webwinkel versterkt de verkopen in uw fysieke winkel en andersom. 

Bekijk ons pakket voor betaaloplossingen!

 

Bron: Retailtrends, ICSC

 

Toon comments (0)

Wellicht ook interessant voor u

Contant geld verleden tijd?

De Nederlandsche Bank: 21% van de Nederlanders verwacht op korte termijn niet meer met contant geld te betalen. 

Lees verder

Geld terug? Nu cashless via retourpinnen

Er werd maar liefst voor € 217 miljoen teruggestort op de rekening van de consument, bestaande uit 4,2 miljoen betalingen. In 2017 was dit € 148 miljoen verspreid over 2,9 miljoen betalingen.

Lees verder

Meer veiligheid met 3D Secure 2.0

De eerste ontwikkeling van 3DS 2.0 komt voort uit PSD2 en de wettelijke verplichting  om beveiligde transacties aan te bieden.

Lees verder