Maak kennis met Marija, KYC Analyst bij EMS!

Marija

KYC Analyst
Magdalena

 

 

Marija is 25 jaar oud en komt uit Litouwen, maar heeft ook wat Oekraïens bloed. Zij heeft haar bachelor in Global Law en haar master in Law & Technology afgerond aan de Universiteit van Tilburg, dus dit is niet haar eerste verblijf in Nederland. Marija houdt van wandelen, luisteren naar podcasts, het lezen van klassieke boeken, films kijken en dansen.

Na het afronden van haar studie in Tilburg is Marija teruggekeerd naar Litouwen waar zij 1,5 jaar bij Western Union heeft gewerkt op de afdeling Digital Customer Verification. Deze afdeling richtte zich op het verifiëren van de identiteit van nieuwe klanten. Daarnaast heeft zij een jaar lang een andere afdeling ondersteund: de PEP-afdeling (Politically Exposed Person). Daar voerde zij screenings uit op bestaande klanten, waarbij gecontroleerd werd of de klanten niet tot een PEP-categorie behoorden.

In januari is Marija, via bureau Michael Page, gestart bij EMS als KYC Analyst. Hier ondersteunt zij het screeningsteam. Zij screent de gegevens van bestaande klanten en wijst hen waar nodig een nieuwe risicoscore toe.

Marija haar motto is: “The man who moves a mountain begins by carrying away small stones.

Toon comments (0)

Wellicht ook interessant voor u

Maak kennis met Lea

Maak kennis met Lea, KYC Analyst bij EMS! Lea

Lees verder

Veiliger inloggen in uw klanten portaal My EMS

My EMS Twee factor authenticatie

Lees verder

Accepteert u al creditcards?

Het gebruik van creditcards stijgt de laatste jaren.

Lees verder