Maak kennis met Manager Business Development René!

René

Manager Business Development


 

 

René is geboren en getogen in Rotterdam en woont daar met zijn vrouw en dochters Lara (19) en Jade (14). René gaat graag op reis en heeft al veel landen mogen bezoeken. Van Zuid Afrika, Amerika tot heel veel landen van Europa. Daarnaast voetbalt hij, fluit en/of coacht hij bij zijn dochter op hockey. Hij kan niet wachten om weer lekker uiteten te gaan, een terrasje te pakken en een festival of concert te bezoeken. 

René zit eigenlijk al zijn hele leven in de (Partner) Sales, waar hij ooit begonnen is bij Mastercard, wat toen onderdeel werd van Interpay (Equens Worldine). Daarna ging hij werken bij Docdata Payments, wat nu CM Payments is, en heeft hij ook een aantal jaren bij Ogone (Ingenico) gewerkt. Hier bekleedde hij altijd functies in new business development en het opzetten van partner strategie en netwerk. 

Vijf jaar geleden maakte René de overstap naar de cybersecurity business toen hij bij Threatmetrix ging werken, wat nu inmiddels is overgenomen door LexisNexis. Daar was hij verantwoordelijk voor het opzetten van strategic alliances in EMEA. 

Sinds kort is René voor zichzelf begonnen. Samen met 5 anderen is hij het bedrijf Captured Solutions gestart, waarmee zij platforms in de markt gaan zetten. Fitness Fusion is hun eerste project. Daarnaast doet hij nog wat consultancy waardoor hij bij EMS terecht gekomen is.

René gaat EMS voor 6 maanden ondersteunen als Manager Business Development. Hierbij is hij verantwoordelijk voor het opbouwen van het partner netwerk voor de EMS Online Betaaloplossing. Dit netwerk bestaat uit system integrators en webdevelopers. Naar zijn inziens kunnen de omnichannel totaalpropositie en het Clover product hét verschil hierin maken.

“Het opzetten van een partners netwerk en strategie is echt mijn passie en iets wat ik vaak heb gedaan. Ik heb er dan ook enorme zin om dit voor EMS ook succesvol te gaan doen!”
 

Toon comments (0)

Wellicht ook interessant voor u

Beheer jouw omzet en betaalautomaat met het Clover Dashboard

Met een Clover alles-in-een betaalsysteem heb je overal en altijd inzicht in je omzet. In het Clover Dashboard zie je in één overzicht al jouw real-time transacties terug.

Lees verder

Breng jouw betalingen online

Nederlandse consumenten hebben in 2020 € 26,6 miljard uitgegeven bij webshops, een stijging van 7% vergeleken met een 2019. Het totale aantal online aankopen steeg met 27% naar maar liefst 335 miljoen.

Lees verder

Versterking bij EMS

Maak kennis met Magdalena, Meewerkstudent op de Legal Afdeling Magdalena

Lees verder