My EMS

Twee factor authenticatie
2FA

 

 

U zult regelmatig al geïnformeerd zijn over het belang om twee-factor authenticatie (2FA) te gebruiken bij toegang tot de systemen en applicaties die u gebruikt in uw onderneming.

2FA is als extra beveiliging laag voor het inloggen één van de effectiefste cybersecuritymaatregelen die u als bedrijf kunt treffen. Alle experts op het gebied van digitale veiligheid raden bedrijven dan ook aan om 2FA in te stellen.

Wat is 2FA?

2FA is een inlogmethode waarbij twee verschillende factoren worden gebruikt

1. iets dat u als gebruiker weet, zoals bijvoorbeeld een gebruikersnaam met wachtwoord
2. en iets dat u heeft, zoals een telefoon

De meest gebruikte combinatie is een wachtwoord met een eenmalig te gebruiken authenticatiecode die bijvoorbeeld via e-mail of een zogenaamde authenticatie App wordt gegenereerd.

Bij EMS nemen wij veiligheid uiterst serieus. Voortdurend monitoren wij onze eigen standaarden & processen en verbeteren het veiligheidsniveau omtrent uw data en onze platformen. Als onderdeel hiervan zullen wij in de komende periode 2FA gaan activeren in ons klanten portaal My EMS.

Wat moet ik doen om 2FA te activeren in My EMS?

Zodra 2FA geactiveerd is voor uw My EMS omgeving, zullen wij u een bericht sturen. Bij de 1e keer inloggen in My EMS, kunt u op een eenvoudige manier 2FA activeren in uw eigen My EMS omgeving – dit wijst zich helemaal vanzelf!

Toon comments (0)

Wellicht ook interessant voor u

European Merchant Services (EMS) EMS Payment Services benoemt Joachim Goyvaerts tot nieuwe CEO

PRESS RELEASE

Lees verder

Maak kennis met Lea

Maak kennis met Lea, KYC Analyst bij EMS! Lea

Lees verder

Accepteert u al creditcards?

Het gebruik van creditcards stijgt de laatste jaren.

Lees verder