In 2018 half miljard betalingen via iDEAL 07 feb., 2019

Online betalen via iDEAL blijft in Nederland winnen aan populariteit. Sinds oprichting van iDEAL in 2005 zijn er in totaal meer dan 2 miljard iDEAL betalingen verwerkt.

Nog nooit werd er in 1 jaar zoveel met iDEAL betaald, meer dan 25% van het totaal aantal iDEAL betalingen zijn vorig jaar verwerkt. In 2018 werd online in totaal 528 miljoen keer met iDEAL betaald. Dit is, in vergelijking tot het aantal transacties in 2017, een groei van maar liefst 38,5%. De totale omzet was 43 miljard euro.

 


Op basis van deze mijlpaal zijn we ook in onze eigen cijfers gedoken. Ook wij zien een sterke groei in iDEAL betalingen in 2018. Het totaal aantal iDEAL transacties via ons platform is het afgelopen jaar verviervoudigd.

Weet u hoeveel u betaalt per iDEAL transactie? Via EMS kunt u iDEAL nu voor het scherpe tarief van € 0,25 per transactie accepteren.

Vraag iDEAL voor uw webshop aan!

 

Bron: Currence

Toon comments (0)

Wellicht ook interessant voor u

Eerst kijken dan online kopen?

Kent u dat? U bent op zoek naar een nieuwe tv en u heeft al wat online research gedaan. Vaak wilt u dan toch de tv in fysieke staat gezien hebben, voordat u een aankoop doet. 

Lees verder

Contactloos in 2018 groter dan pinnen & cash

Waar de introductie van contactloos betalen nog zorgde voor de nodige kritiek te

Lees verder

Snoop Dogg investeert in Smooth Payments

De ontwikkelingen in de betaalindustrie staan niet bepaald stil. Zo is de Gulden terug als crypto, wordt Tikkie ook zakelijk ingezet en met de invoering van PSD2 dienen banken partijen, zoals Fintechs, toegang te verlenen tot onze bankrekening.

Lees verder