In 2018 half miljard betalingen via iDEAL 7 februari 2019

Online betalen via iDEAL blijft in Nederland winnen aan populariteit. Sinds oprichting van iDEAL in 2005 zijn er in totaal meer dan 2 miljard iDEAL betalingen verwerkt.

Nog nooit werd er in 1 jaar zoveel met iDEAL betaald, meer dan 25% van het totaal aantal iDEAL betalingen zijn vorig jaar verwerkt. In 2018 werd online in totaal 528 miljoen keer met iDEAL betaald. Dit is, in vergelijking tot het aantal transacties in 2017, een groei van maar liefst 38,5%. De totale omzet was 43 miljard euro.

 


Op basis van deze mijlpaal zijn we ook in onze eigen cijfers gedoken. Ook wij zien een sterke groei in iDEAL betalingen in 2018. Het totaal aantal iDEAL transacties via ons platform is het afgelopen jaar verviervoudigd.

Weet u hoeveel u betaalt per iDEAL transactie? Via EMS kunt u iDEAL nu voor het scherpe tarief van € 0,25 per transactie accepteren.

Vraag iDEAL voor uw webshop aan!

 

Bron: Currence

Toon comments (0)

Wellicht ook interessant voor u

3D Secure 2.0

De eerste ontwikkeling van 3DS 2.0 komt voort uit PSD2 en de wettelijke verplichting  om beveiligde transacties aan te bieden.

Lees verder

Maak kennis met onze nieuwe collega's

Het EMS team is versterkt met 2 nieuwe collega's die wij graag aan u willen voorstellen.

Lees verder

5 miljard contactloze betalingen in 5 jaar tijd

Het gaat hard met contactloos betalen in Nederland. In februari bedroeg het aandeel contactloze betalingen al 56% en bijna 2 maanden later zitten we al op 59%.  Dit vertaalt zich in de 5 miljardste contactloze transactie in 5 jaar tijd.

Lees verder