Maak kennis met onze nieuwe Sales Managers... 3 april 2019

Matthijs Pronk

 

 

James Churchill

 

Matthijs is in 2002 zijn carrière begonnen bij Veenman BV als Accountmanager. Vervolgens is hij in de payments terecht gekomen door in 2007 bij Ingenico Global Collect BV te gaan werken, waar hij verschillende rollen heeft vervuld; Business Development Manager EMEA Software en Gaming en Vice President Business Development, waarbij hij verantwoordelijk was voor het grootste new business sales team van Ingenico. In 2016 maakte hij de overstap naar Secure Trading als Director of Sales en in 2018 werd hij Chief Commercial Officer bij Intrapay.

Binnen EMS vervult Matthijs de rol van Head of Corporate Sales & Relationship Management.

 

James, van origine Engelsman, is afkomstig uit de FX-industrie waar hij leiding gaf aan sales teams voor de verkoop van financial research. Zes jaar geleden maakte hij de overstap naar de betaalindustrie door te gaan werken voor Ingenico als Accountmanager voor Retail en Gaming en daarna als Team Lead of Account Management. De laatste anderhalf jaar daar vervulde hij de rol van Director of FX voor EMEA. In 2017 maakte hij de overstap naar Intrapay in de functie van Director of Business Development.

Nu is James de Head of Partnerships bij EMS en is hij verantwoordelijk voor de relaties met de PSP’s.

 

Toon comments (0)

Wellicht ook interessant voor u

Treinreizen met betaalkaart succes

De proef op het traject Leiden – Den Haag is nu een klein half jaar onderweg en de eerste resultaten zijn bijzonder positief.

Lees verder

Contant geld verleden tijd?

De Nederlandsche Bank: 21% van de Nederlanders verwacht op korte termijn niet meer met contant geld te betalen. 

Lees verder

Geld terug? Nu cashless via retourpinnen

Er werd maar liefst voor € 217 miljoen teruggestort op de rekening van de consument, bestaande uit 4,2 miljoen betalingen. In 2017 was dit € 148 miljoen verspreid over 2,9 miljoen betalingen.

Lees verder