Matthijs Pronk

 

 

James Churchill

 

Matthijs is in 2002 zijn carrière begonnen bij Veenman BV als Accountmanager. Vervolgens is hij in de payments terecht gekomen door in 2007 bij Ingenico Global Collect BV te gaan werken, waar hij verschillende rollen heeft vervuld; Business Development Manager EMEA Software en Gaming en Vice President Business Development, waarbij hij verantwoordelijk was voor het grootste new business sales team van Ingenico. In 2016 maakte hij de overstap naar Secure Trading als Director of Sales en in 2018 werd hij Chief Commercial Officer bij Intrapay.

Binnen EMS vervult Matthijs de rol van Head of Corporate Sales & Relationship Management.

 

James, van origine Engelsman, is afkomstig uit de FX-industrie waar hij leiding gaf aan sales teams voor de verkoop van financial research. Zes jaar geleden maakte hij de overstap naar de betaalindustrie door te gaan werken voor Ingenico als Accountmanager voor Retail en Gaming en daarna als Team Lead of Account Management. De laatste anderhalf jaar daar vervulde hij de rol van Director of FX voor EMEA. In 2017 maakte hij de overstap naar Intrapay in de functie van Director of Business Development.

Nu is James de Head of Partnerships bij EMS en is hij verantwoordelijk voor de relaties met de PSP’s.

 

Toon comments (0)

Wellicht ook interessant voor u

EMS introduceert Clover, het alles-in-een betaalsysteem in Nederland

Waar veel ondernemers nog diverse apparaten en contracten hebben voor hun kassa en andere apparaten voor hun administratie, biedt Clover juist één slimme oplossing.

Lees verder

Uitbetalingen en bereikbaarheid tijdens de feestdagen

5 mei is het Bevrijdingsdag. Al onze medewerkers zijn dinsdag de vrijheid aan het vieren op deze nationale feestdag.

Lees verder

Bereid u voor op Strong Customer Authentication (SCA)

Eerder hebben wij u ingelicht over wijzigingen in het acceptatieproces van online betalingen en de vernieuwde versie van 3D Secure, 3DS 2

Lees verder