Grensloze vrijheidin betaaloplossingen

De draagbare en mobiele iWL250 GPRS pinautomaat van EMS is een praktische, mobiele allrounder voor uw dagelijkse betalingen. De iWL250 GPRS is geschikt voor horecabedrijven die ook thuisbezorgen, voor pop-up stores, in de taxi, of op een beurs of festival. Deze betaalautomaat is overal en altijd klaar voor gebruik, onafhankelijk van internet- of stroomvoorzieningen. Inclusief SIM-kaart zodat u geen separaat mobiel abonnement nodig heeft. 

iWL250 GPRS mobiele betaalautomaat
€ 37,50 per maand

Looptijd huurcontract : minimaal 12 maanden

Download de productsheet

Vraag direct aan!

De voordelen

  • Verwerkt chip, magneetstrip en contactloze betallingen.
  • Plug & play doordat SIM-kaart standaard wordt meegeleverd.
  • Volledig gecertificeerde software voor veilige betalingen.
  • Batterijduur tot 48 uur.

Gebruiksgemak

Een mobiele betaalautomaat voor horeca, taxi of op een beurs. Uw klant kan eenvoudig en veilig betalen zoals hij wenst. Bij contactloos betalen hoeft uw klant zijn kaart niet uit handen te geven. Door de GPRS-verbinding is de betaaloplossing altijd klaar voor gebruik. 

Veiligheid

de iWL250 GPRS betaalautomaat is gecertificeerd volgens alle geldende regelgevingen, inclusief EMV en PCI. Alle gangbare betaalpassen en internationale creditcards kunnen hierdoor veilig worden gebruikt. 

Design

De GPRS-versie van de iWL250 betaalterminal is licht en compact. De betaalterminal is gemakkelijk te dragen en mee te nemen. De display is goed te lezen door het heldere lcd-kleurenscherm. 

Prestatie

Snelste transactieverwerking op gebied van mobiele betaaloplossingen. De iWL250 betaalautomaat maakt gebruik van een GPRS-verbinding (SIM-kaart) waardoor u altijd en overal uw pinbetalingen kunt verwerken.

Hoe installeert u de iWL250 GPRS

 

Accepteer alle bekende betaalmethoden

iDeal accepteren Mastercard accepteren Bancontact accepteren Maestro accepteren PayPal accepteren Discover accepteren Klarna accepteren Diners Club accepteren Visa accepteren Masterpass accepteren V-pay accepteren Union Pay accepteren JCB accepterenAmerican Express

U kunt uw klanten met de meest gangbare betaalpassen laten betalen via uw iWL250 betaalautomaat.

Bekijk onze tarieven voor het accepteren van betaalpassen. 

Offerte aanvragen

Andere betaalautomaten

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag. Neem contact op via het contactformulier.

Of bekijk de EMS betaaloplossingen voor uw webwinkel of winkel & webwinkel.