Draagbare betaalautomaat;gemak voor uen voor uw klanten

Met de mobiele iWL250 BT & GPRS pinautomaat geeft uw klanten nog meer gemak. U kunt uw klanten namelijk overal laten betalen. Op het terras of bij de bezorging van een pizza aan huis? Waar u ook bent, u rekent snel en eenvoudig met uw klanten af. 

De betaalterminal werkt op basis van GPRS en Bluetooth verbindingen en wij leveren de terminal standaard met een simkaart. U hoeft hierdoor geen aanvullend mobiel abonnement af te sluiten.

IWL250 BT-GPRS betaalautomaat
€ 42,50 per maand

Looptijd huurcontract: minimaal 12 maanden.

Download de productsheet

Vraag direct aan!

De voordelen

  • Verwerkt chip, magneetstrip en contactloze betalingen
  • Draagbare en mobiel betaaloplossing
  • GPRS-verbinding voor groter bereik incl. SIM-kaart
  • Met volledig gecertificeerde software voor veilige betalingen

Gebruiksgemak

Dankzij dit mobiele pinapparaat kunt u zich vrij verplaatsen in uw zaak om de betalingen met de bankpas of creditcard van uw klanten te ontvangen. Uw klant kan eenvoudig en veilig betalen zoals hij wenst. Bij contactloos betalen hoeft uw klant zijn kaart niet uit handen te geven. 

Veiligheid

De iWL250 BT & GPRS is gecertificeerd volgens alle geldende regelgevingen, inclusief EMV en PCI. Alle gangbare betaalpassen en creditcards kunnen hierdoor veilig worden gebruikt.

Design

Met het compacte design is de iWL250 BT & GPRS de kleinste en lichtste betaalautomaat in de markt. Ook de printer is de snelste. Het losse basisstation dient naast bluetooth-ontvanger ook als oplader. 

Prestatie

Met deze betaalautomaat krijgt u de snelste transactieverwerking op gebied van mobiele betaaloplossingen. U kunt uw klanten aan tafel laten betalen. De batterij gaat met gemak een dag mee. De betaalterminal is een uitstekend alternatief als er onvoldoende mobiele ontvangst is.

Installatie iWL250 BT & GPRS

 

Accepteer alle bekende betaalmethoden

iDeal accepteren Mastercard accepteren Bancontact accepteren Maestro accepteren PayPal accepteren Discover accepteren Klarna accepteren Diners Club accepteren Visa accepteren Masterpass accepteren V-pay accepteren Union Pay accepteren JCB accepterenAmerican Express

U kunt uw klanten met de meest gangbare betaalpassen laten betalen via uw iWL250 BT & GPRS-betaalautomaat.

Bekijk onze tarieven voor het accepteren van betaalpassen. 

Offerte aanvragen

Andere betaalautomaten

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag. Neem contact op via het contactformulier.

Of bekijk de EMS betaaloplossingen voor uw webwinkel of winkel & webwinkel.