EMS - Veilig betalingen accepteren

Wilt u een veilige betaalomgevingvoor uw klanten?


De veiligheid van uw omzet en de betalingen van uw klanten is voor ons zeer belangrijk. Daarom helpen wij u om betalingen zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zo vinden online betalingen plaats met 3D Secure, en wij helpen u voldoen aan de PCI Data Security Standaard (PCI DSS). Hiernaast geven wij u tips om te zorgen dat betalingen in uw winkel of webshop veilig plaatsvinden.

3D Secure - uw verzekering tegen fraude

U voorkomt kosten als gevolg van frauduleuze transacties door in uw webshop gebruik te maken van 3D Secure. Met 3D Secure worden klanten bij de betaling gevraagd een speciaal wachtwoord in te voeren. De kans op fraude is minimaal, waardoor de creditcardmaatschappij u verzekert tegen chargebackverzoeken die het gevolg zijn van fraude. En er worden minder kosten voor de transactie gerekend.

Omdat klanten zich veiliger voelen in uw webshop zullen zij vaker terugkomen en meer uitgeven. 3D Secure biedt uw klanten de bescherming van hun persoonlijke gegevens die zij nodig hebben om makkelijk te shoppen.

Lees meer

De voordelen voor u

 • Veiligere en goedkopere betalingen
   
 • Betere reputatie bij uw klanten
   
 • Verzekering tegen fraude
   

Mastercard Securecode + Verified by VISA

Uw klantgegevens veilig bewaren met PCI DSS

Kosten voorkomen door risico’s te beperken. Daar gaat het bij data-security om. Klantgegevens moeten overal beveiligd worden bewaard. Of u nu een webwinkel heeft, een winkel, of allebei: u heeft waarschijnlijk klantgegevens in uw bedrijf. In uw computer, of op papier. Fraudeurs en (cyber)-criminelen proberen op allerlei manieren bij die gegevens te komen om er misbruik van te maken. Wanneer er bij uw bedrijf een ‘datalek’ plaatsvindt, loopt u ook het risico op een aanzienlijke boete. Naast de imagoschade die u oploopt bij uw klanten.

 • Verhoogd klantvertrouwen
 • Beveiligde betalingen
 • Slechts € 49,95 per jaar

Start nu met het PCI Protection Program om uw bedrijf te beveiligen tegen fraude en cyber-criminaliteit.

Lees meer

Laat uw klanten via EMS eenvoudig contactloos betalen
U bent goed in uw vak, wij in het onze. De beste betaaloplossing bieden, daar zijn wij goed in.
Meer weten over betaaloplossingen?