Lief Leven

Lief Leven is een winkeltje waar je producten koopt met de teksten van Nanne. Maar daar houdt het niet op. Het is een plek waar mensen terecht kunnen met hun levensverhaal. Een plek waar je gelijkgestemden treft. En die zijn er blijkbaar veel. Lief Leven groeit hard en allerlei kanten op. Nanne en haar collega’s hebben een Engelse lijn gelanceerd, geven yogalessen, knutselen met bejaarden en organiseren inzamelacties voor goede doelen. Lief Leven is meer dan een winkel.

Lief Leven winkel

Clover @ Lief Leven

De kracht van het kleine

Volgens Nanne past de Clover naadloos in haar concept. Onder andere omdat “duurzaamheid een belangrijke driver is” in alles wat ze doet. Met Clover hoef je geen bonnetjes te printen, maar kun je ze mailen of sms’en. Daarnaast is “het betalen met Clover echt onwijs makkelijk”. En omdat het oog ook wat wil: het design van de Clover “past perfect in het winkelbeeld, want alles is licht, subtiel en klein”. En daar gelooft ze écht in: de details… de kracht van het kleine.

Bekijk het succesverhaal van Nanne

“Bedankt dat je zo’n mooi mens bent”

Nanne wil het liefste dat haar klanten vertrekken met een goed gevoel en een glimlach. Clover geeft de mogelijkheid om daarbij van dienst te zijn. Je kunt bijvoorbeeld bonnetjes personaliseren. En dat doet ze. Iedereen wordt verrast met een kleine korting en krijgt een bedankje “voor het feit dat ze zo’n mooi mens zijn”.


Worden de video's niet weergegeven? 
Klik hier voor het  beheer van uw cookie instelling

Clover alles-in-een betaalsysteem


Benieuwd of Clover iets is voor jouw onderneming?
 

Be Clever. Go Clover.