Kapsalon Kijkduin

Toen Eline stage ging lopen, voelde ze zich niet helemaal haarzelf. Ze vond geen aansluiting in hippe kapsalons omringd door jonge meiden. Ze was meer op haar plek bij Kapsalon Kijkduin. Door senioren te knippen, kon ze haar twee passies combineren. Hier was ze op haar plek. Al vrij snel begon de voormalige eigenaresse over het verkopen van de zaak. Eline mocht het overnemen. Heel spannend, zo vroeg in je carrière. Ze moest er goed over nadenken. Uiteindelijk is ze ervoor gegaan, ook omdat ze graag haar eigen baas is.

Kapsalon Kijkduin

Clover at Kapsalon Kijkduin

Een soort tablet

Eline startte met een normale pinautomaat. Daar was ze niet helemaal tevreden over. Ze wilde iets waar ze “of meer mee kan, of minder kosten aan heeft”. Zo kwam ze bij Clover uit. Ze is nog steeds verbaasd over de functionaliteiten. “Het is een soort tablet” zegt ze, “je kan er alles op. Ze komen ook steeds met nieuwe apps”. Zo heeft ze nu een app die op een willekeurig moment in de maand een cadeaubon print voor een gelukkige klant.

Bekijk het succesverhaal van Eline

“Het luisterende oor”

Eline verwondert zich nog steeds over de opties die Clover biedt, zoals het bijhouden van uren en inventaris en het online inzien van je transacties. En heel belangrijk als je klanten senioren zijn: ook zij kunnen er goed mee overweg. Zo makkelijk werkt Clover. Al met al zorgt deze slimme betaalautomaat ervoor dat Eline er echt voor mensen kan zijn. Zelf zegt ze daarover: “de Clover zorgt dat ik heel veel tijd bespaar. En die tijd kan ik besteden aan klanten. Aan het luisterende oor bieden”.

Worden de video's niet weergegeven? 
Klik hier voor het  beheer van uw cookie instelling

Clover alles-in-een betaalsysteem


Benieuwd of Clover iets is voor jouw onderneming?
 

Be Clever. Go Clover.