Frites Unique

Frites Unique is géén doorsnee snackbar. Hier krijg je een volwaardig maal dat toevallig uit de frituur komt. Alles wijst op kwaliteit. Het product, de aankleding, het personeel en de plek waar het is gevestigd. Vooral die locatie had nogal wat voeten in de aarde. Gerben mag hier bijvoorbeeld niet voorbakken. Dat gebeurt nu elders, waardoor je bij Frites Unique memorabele friet kunt krijgen in een monumentaal pand.

Terras Frites Unique

Clover @ Frties Unique

Punt op de i

Gerben en zijn compagnon doen alles zelf. Van de chique inrichting van de winkel tot de praktische zaken. Zoals de manier van betalen. Zij gebruiken Clover in plaats van een normale pinautomaat. “Wat fijn is aan de Clover, is dat hij alle creditcards pakt” legt Gerben uit. En dat is belangrijk als je veel toeristen ontvangt. Daarnaast prijst Gerben het feit dat de Clover “niet op de WiFi zit, maar op de 4G”. Hierdoor kan er altijd worden betaald.

Bekijk het succesverhaal van Gerben

“Geen omkijken naar”

Wat ideaal is aan de Clover is dat “de betalingen werken en dat alle passen het doen”. En dat is voor een ondernemer een geruststellende gedachte. Gerben heeft er “geen omkijken naar”. Zo houdt hij meer tijd over die hij het liefst besteedt aan voetballen met zijn drie zoontjes. Komt nog eens bij dat de Clover Flex dezelfde allure heeft als Frites Unique. Om met de woorden van Gerben te spreken: “de Clover is uniek. En de friet ook”.

Worden de video's niet weergegeven? 
Klik hier voor het  beheer van uw cookie instelling

Clover alles-in-een betaalsysteem


Benieuwd of Clover iets is voor jouw onderneming?
 

Be Clever. Go Clover.