Wilt u een veilige betaal- omgeving voor uw klanten?

De veiligheid van uw omzet en de betalingen van uw klanten is voor ons zeer belangrijk. Daarom helpen wij u om betalingen zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zo vinden online betalingen plaats met 3D Secure, en wij helpen u voldoen aan de PCI Data Security Standaard (PCI DSS). Hiernaast geven wij u tips om te zorgen dat betalingen in uw winkel of webshop veilig plaatsvinden.

Vraag een offerte aan

3D Secure; uw verzekering tegen fraude

U voorkomt kosten als gevolg van frauduleuze transacties door in uw webshop gebruik te maken van 3D Secure. Met 3D Secure worden klanten bij de betaling gevraagd een speciaal wachtwoord in te voeren. De kans op fraude is minimaal, waardoor de creditcardmaatschappij u verzekert tegen chargebackverzoeken die het gevolg zijn van fraude. En er worden minder kosten voor de transactie gerekend.

Omdat klanten zich veiliger voelen in uw webshop zullen zij vaker terugkomen en meer uitgeven. 3D Secure biedt uw klanten de bescherming van hun persoonlijke gegevens die zij nodig hebben om makkelijk te shoppen.

Lees meer

De voordelen voor u

  • Veiligere en goedkopere betalingen.
  • Betere reputatie bij uw klanten.
  • Verzekering tegen fraude.

Uw klantgegevens veilig bewaren met PCI DSS

Kosten voorkomen door risico’s te beperken. Daar gaat het bij data-security om. Klantgegevens moeten overal beveiligd worden bewaard. Of u nu een webwinkel heeft, een winkel, of allebei: u heeft waarschijnlijk klantgegevens in uw bedrijf. In uw computer, of op papier. Fraudeurs en (cyber)-criminelen proberen op allerlei manieren bij die gegevens te komen om er misbruik van te maken. Wanneer er bij uw bedrijf een ‘datalek’ plaatsvindt, loopt u ook het risico op een aanzienlijke boete. Naast de imagoschade die u oploopt bij uw klanten.

Wij helpen u bij het beveiligen van uw klantgegevens en bieden u de mogelijkheid die beveiliging met een PCI DSS-certificaat te onderstrepen. In samenwerking met onze security partner Sysnet Global Solutions bieden wij u het PCI Protection Program aan waarmee u uw bedrijfsprocessen regelmatig doorlicht en uw website wordt gescand op datalekken. Bij het behalen van het certificaat geeft u klanten meer zekerheid bij het winkelen.

Start nu met het PCI Protection Program om uw bedrijf te beveiligen tegen fraude en cyber-criminaliteit.

Lees meer

De voordelen voor u

  • Verhoogd klantvertrouwen.
  • Beveiligde betalingen.
  • Slechts € 49,95 per jaar.
Laat uw klanten via EMS eenvoudig contactloos betalen
U bent goed in uw vak, wij in het onze. De beste betaaloplossing bieden, daar zijn wij goed in.
Meer weten over betaaloplossingen voor uw shop?