Masterpass

Betalen met een smartphone dankzij de Masterpass Wallet

Uw klanten online of in uw winkel laten betalen met een smartphone in plaats van een pas; dat kan met Masterpass wallet. Met deze app kunnen uw klanten snel en veilig bij u betalen. Masterpass is beschikbaar voor alle Mastercard-gebruikers, en makkelijk te accepteren op uw contactloze betaalterminal of online betaalpagina.

Masterpass gaat met de tijd mee

Masterpass logo
  • Zowel voor winkels als webwinkels
  • Werkt op alle EMS-betaalterminals
  • Veilige transacties voor uw klant
  • Makkelijk aan te bieden via EMS

Zo werkt Masterpass

In uw winkel accepteert u Masterpass met een contactloze betaalterminal. Consumenten die de Masterpass-app op hun smartphone geïnstalleerd hebben, gebruiken hun telefoon als een betaalpas.

U voert het transactiebedrag in in uw betaalterminal, uw klant opent de Masterpass-app en legt zijn smartphone tegen de betaalterminal aan. Het transactiebedrag verschijnt in zijn smartphone, hij voert zijn pincode in op zijn smartphone, en de transactie is voltooid.

Online werkt Masterpass net zo makkelijk. U voegt de Masterpass-knop toe aan uw betaalpagina.

Wanneer uw klant in uw webwinkel zijn betaalmethode selecteert, klikt hij op de Masterpass-knop en opent hij de app op zijn smartphone of computer waarmee hij de transactie doet. Na afloop geeft de betaalpagina in uw webwinkel aan dat de transactie is afgerond.

Masterpass: de technologie van de toekomst nu al beschikbaar

Masterpass maakt betalen makkelijk!

Door het gebruik van NFC-technologie op  de telefoon van uw klant, zorgt Masterpass voor snelle, veilige transacties. Alle transacties worden door pincode of vingerafdruk op de telefoon van uw klant bevestigd.

Vooral jongeren zijn vertrouwd met wallets. Inmiddels worden Masterpass wallets door heel Europa gebruikt en geaccepteerd.

Hoe kunt u Masterpass accepteren?

Masterpass accepteren in uw winkel of webwinkel is makkelijk: u heeft er alleen een contactloze betaalterminal voor nodig, of u voegt het toe aan uw online betaalpagina.

Dit regelt u heel makkelijk via EMS.

Vraag Masterpass aan voor uw onderneming

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag. Neem contact op via het contactformulier.

Of bekijk de EMS-betaaloplossingen voor uw winkelwebwinkel of winkel & webwinkel.