MET EMS REPORTS INZICHT IN UW TRANSACTIES

In uw persoonlijke online omgeving inzicht in uw transacties en betalingen

Overal ter wereld kunt u online inloggen tot uw beveiligde persoonlijke online omgeving om de laatste gegevens over uw betaaltransacties, transactiekosten en betwistingen in te zien. Dus ook als u op vakantie bent, kunt u een oogje in het zeil houden. Zoekt u betalingen uit het verleden dan kunt u die ook opzoeken, tot 18 maanden terug.

Heeft u meerdere filialen dan kunt u op filiaalniveau de betaaltransacties, kosten en betwistingen bekijken. Elk filiaal apart ontvangt voor zijn filiaal inloggegevens om zo de omzet gemakkelijk te kunnen monitoren.

Ook kunt alle verwerkte batches nakijken, aanpassen en alle detail informatie terugvinden over de betalingen van uw verwerkte transacties.

Bovendien kunt u de autorisatie details per dag nakijken. Indien gewenst alle transacties en betalingen makkelijk downloaden in een csv file.

 

> Download uw Online Reports aanvraag hier

 

En heeft u al een aanvraag ingediend en van ons een wachtwoord en username gekregen, dan kunt u hier inloggen in uw beveiligde omgeving.

 

 

Wellicht ook interessant voor u

Eerst kijken dan online kopen?

Kent u dat? U bent op zoek naar een nieuwe tv en u heeft al wat online research gedaan. Vaak wilt u dan toch de tv in fysieke staat gezien hebben, voordat u een aankoop doet. 

Lees verder

In 2018 half miljard betalingen via iDEAL

Nog nooit werd er in 1 jaar zoveel met iDEAL betaald, meer dan 25% van het totaal aantal iDEAL betalingen zijn vorig jaar verwerkt. In 2018 werd online in totaal 528 miljoen keer met iDEAL betaald.

Lees verder

Contactloos in 2018 groter dan pinnen & cash

Waar de introductie van contactloos betalen nog zorgde voor de nodige kritiek te

Lees verder