MET EMS REPORTS INZICHT IN UW TRANSACTIES

In uw persoonlijke online omgeving inzicht in uw transacties en betalingen

Overal ter wereld kunt u online inloggen tot uw beveiligde persoonlijke online omgeving om de laatste gegevens over uw betaaltransacties, transactiekosten en betwistingen in te zien. Dus ook als u op vakantie bent, kunt u een oogje in het zeil houden. Zoekt u betalingen uit het verleden dan kunt u die ook opzoeken, tot 18 maanden terug.

Heeft u meerdere filialen dan kunt u op filiaalniveau de betaaltransacties, kosten en betwistingen bekijken. Elk filiaal apart ontvangt voor zijn filiaal inloggegevens om zo de omzet gemakkelijk te kunnen monitoren.

Ook kunt alle verwerkte batches nakijken, aanpassen en alle detail informatie terugvinden over de betalingen van uw verwerkte transacties.

Bovendien kunt u de autorisatie details per dag nakijken. Indien gewenst alle transacties en betalingen makkelijk downloaden in een csv file.

 

> Download uw Online Reports aanvraag hier

 

En heeft u al een aanvraag ingediend en van ons een wachtwoord en username gekregen, dan kunt u hier inloggen in uw beveiligde omgeving.

 

 

Wellicht ook interessant voor u

Treinreizen met betaalkaart succes

De proef op het traject Leiden – Den Haag is nu een klein half jaar onderweg en de eerste resultaten zijn bijzonder positief.

Lees verder

Contant geld verleden tijd?

De Nederlandsche Bank: 21% van de Nederlanders verwacht op korte termijn niet meer met contant geld te betalen. 

Lees verder

Geld terug? Nu cashless via retourpinnen

Er werd maar liefst voor € 217 miljoen teruggestort op de rekening van de consument, bestaande uit 4,2 miljoen betalingen. In 2017 was dit € 148 miljoen verspreid over 2,9 miljoen betalingen.

Lees verder