MET EMS REPORTS INZICHT IN UW TRANSACTIES

In uw persoonlijke online omgeving inzicht in uw transacties en betalingen

Overal ter wereld kunt u online inloggen tot uw beveiligde persoonlijke online omgeving om de laatste gegevens over uw betaaltransacties, transactiekosten en betwistingen in te zien. Dus ook als u op vakantie bent, kunt u een oogje in het zeil houden. Zoekt u betalingen uit het verleden dan kunt u die ook opzoeken, tot 18 maanden terug.

Heeft u meerdere filialen dan kunt u op filiaalniveau de betaaltransacties, kosten en betwistingen bekijken. Elk filiaal apart ontvangt voor zijn filiaal inloggegevens om zo de omzet gemakkelijk te kunnen monitoren.

Ook kunt alle verwerkte batches nakijken, aanpassen en alle detail informatie terugvinden over de betalingen van uw verwerkte transacties.

Bovendien kunt u de autorisatie details per dag nakijken. Indien gewenst alle transacties en betalingen makkelijk downloaden in een csv file.

 

> Download uw Online Reports aanvraag hier

 

En heeft u al een aanvraag ingediend en van ons een wachtwoord en username gekregen, dan kunt u hier inloggen in uw beveiligde omgeving.

 

 

Wellicht ook interessant voor u

3D Secure 2.0

De eerste ontwikkeling van 3DS 2.0 komt voort uit PSD2 en de wettelijke verplichting  om beveiligde transacties aan te bieden.

Lees verder

Maak kennis met onze nieuwe collega's

Het EMS team is versterkt met 2 nieuwe collega's die wij graag aan u willen voorstellen.

Lees verder

5 miljard contactloze betalingen in 5 jaar tijd

Het gaat hard met contactloos betalen in Nederland. In februari bedroeg het aandeel contactloze betalingen al 56% en bijna 2 maanden later zitten we al op 59%.  Dit vertaalt zich in de 5 miljardste contactloze transactie in 5 jaar tijd.

Lees verder