Uw One-Stop-Shop voor al uw betaaloplossingen

Een betaaloplossing voor uw winkel en webwinkel. Wij bieden u het gemak van zowel online als offline betalingen accepteren. En u heeft online inzicht in al uw betalingen vanuit een beheersysteem.

Bestel uw betaaloplossing

Pin & creditcards accepteren in uw winkel

Via uw betaalterminal accepteert u betalingen met pinpassen en creditcards. Door alle gangbare pin- en creditcards te accepteren, biedt u uw klanten meer betaalgemak. Wij verwerken uw betalingen via een zeer betrouwbaar betaalplatform zodat u kunt rekenen op uw dagelijkse uitbetalingen.

Pin & creditcards accepteren in uw webwinkel

In uw webwinkel accepteert u ook betalingen met alle gangbare debit- en creditcards, inclusief onder andere iDEAL, PayPal en sinds kort ook Masterpass. Met de EMS e-Commerce Gateway internetkassa regelt u ook direct de betaalpagina in uw webwinkel. Ons platform is zeer betrouwbaar zodat u echt 24 uur per dag kunt verkopen en elke dag kunt rekenen op uw uitbetalingen.

Ik wil dat mijn klanten snel en veilig kunnen betalen in mijn shops.
Meer weten over hoe u uw klanten een veilige betaalomgeving aanbiedt?

Betaaloplossingen voor uw winkel en webwinkel in één

In uw winkel

Bekijk de tarieven voor offline betalingstransacties.

In uw webwinkel

Bekijk de tarieven voor e-commerce betalingstransacties.

Waarom EMS?

Met één aanspreekpunt voor uw betaaloplossingen wordt het beheren van uw betalingen makkelijker. U krijgt van ons hulp bij het kiezen van de juiste oplossing, hulp bij veilig betalingen ontvangen en u heeft keus uit meerdere aanvullende diensten. Met European Merchant Services kiest u voor gemak bij uw betalingen.

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het verwerken van betalingen. Ons betaalplatform heeft meerdere prijzen gewonnen en behoort, met een uptime van 99,99999%, tot de top van de markt.

Bestel uw betaaloplossing

 

Uw voordelen

  • Eén contract voor al uw oplossingen.
  • Helder zicht op uw omzet en uitbetalingen.
  • Meerdere aanvullende diensten.