Alle betaalmethoden op één plek

U kunt uw klanten diverse betaalmethoden aanbieden in uw winkel, webwinkel of beide om te voorzien in hun wensen. Iedere betaalmethode heeft een eigen doelgroep. Kies de betaalmethode die bij uw doelgroep past, of biedt ze allemaal aan.

Bestel uw betaaloplossing

iDEAL logoiDEAL is onmisbaar als u een webwinkel heeft. Het is namelijk de meest gebruikte betaalmethode in Nederlandse webshops. Maandelijks vinden er alleen al meer dan 15 miljoen betalingen plaats met iDEAL. Het wordt door Nederlandse consumenten gezien als een makkelijke en veilige betaalmethode om online aankopen mee te doen.

 

iDEAL logoBancontact. Belgische consumenten hebben een duidelijke voorkeur voor betalen met Bancontact. Sinds de oprichting in 1989 is het de belangrijkste betaalmethode van België geworden. In 2014, groeide het aantal Bancontact-transacties met meer dan 35% naar 21 miljoen transacties. Er zijn meer dan 15 miljoen Bancontact-kaarthouders.

 

VISA Elektron logoDe VISA Electron debetkaart wordt werelwijd gebruikt door bijna 400 miljoen gebruikers. Het staat erom bekend te zorgen dat gebruikers niet teveel uitgeven. Deze kaart is vooral populair in Europa, de Verenigde Staten, Latijns Amerika en Afrika.

 

Visa card logoVisa is 's werelds meest geaccepteerde creditcard. Naast wereldwijd betaalgemak staat veiligheid voorop bij Visa. Additionele diensten als 'Verified by Visa' zorgen ervoor dat u altijd en overal veilig winkelt.

 

MasterCard card logoMasterCard is, na Visa, de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. Het aantal ondernemers dat MasterCard accepteert groeit dagelijks. Maakt u het uw klanten ook makkelijk door MasterCard te accepteren?

 

Maestro card logoMaestro wordt gebruikt door zo’n 500 miljoen kaarthouders wereldwijd en wordt geaccepteerd bij zo’n 16 miljoen bedrijven. Bijna alle Nederlandse pinpassen zijn uitgerust met Maestro voor pinbetalingen en het is de belangrijkste betaalpas binnen de Europese Unie.

 

Union Pay card logoHet is bekend dat Chinese toeristen van winkelen houden en geven daarbij veel geld uit, vooral aan exclusieve producten. UnionPay is het grootste betaalpasmerk van China en Zuidoost-Azië met 2 miljard kaarthouders. De UnionPay betaalkaart is er zowel als pinpas en creditcard, waarvan de pinpas-functie het meest wordt gebruikt. UnionPay is onmisbaar als u klanten uit China en Zuidoost-Azië ontvangt.

JCB card logoJCB is de meest belangrijke Japanse creditcard, met bijna 90 miljoen kaarthouders. In Nederland ontvangen wij jaarlijks meer dan 147.000 Japanse toeristen en wist u dat zij 20% van hun vakantiebudget spenderen aan winkelen? Biedt u volledige service? Accepteer ook JCB.

 

Met wereldwijd meer dan 8 miljoen kaarthouders staat Diners Club bekend om zijn exclusieve clientèle, die gemiddeld  tot twee keer meer besteden dan andere kaarthouders. Diners Club is ‘s werelds eerste creditcardmaatschappij. Ontstaan in de jaren ‘50 nadat de oprichter niet kon afrekenen in een restaurant omdat hij zijn portemonnee was vergeten. Hij liet zijn visitekaartje achter waarna hij op het idee van de creditcard kwam.

 

Discover card logoDiscover is een grote creditcardmaatschappij in de Verenigde Staten. Er zijn meer dan 50 miljoen Discover-kaarthouders. Voor deze kaarthouders zittener veel voordelen aan het betalen met hun Discover-kaart. Kortom, als u Amerikaanse klanten verwacht in uw onderneming is het raadzaamDiscover te accepteren.

 

V PAY is een relatief nieuw type Europese betaalpas dat volledig is gebaseerd op chip & PIN. In heel Europa zijn banken momenteel bezig met de voorbereidingen om het nieuwe V PAY-logo aan te brengen op hun nationale pinpassen. Verschillende verkooppunten in Europa accepteren al betalingen met deze kaarten.

eWallets

PayPal logoPayPal is een simpele online betaaloplossing dat enkel gebruik maakt van een e-mailadres en wachtwoord. Uw klant kan hierdoor snel afrekenen en u bent verzekerd van een succesvolle transactie. Het betaalnetwerk van PayPal maakt gebruik van bestaande financiële infrastructuren van bankrekeningen en creditcards en vormt zo een wereldwijd geaccepteerd betaalsysteem.

 

MasterPass is een digitale portemonnee die betaal- en verzendgegevens op een veilige manier opslaat. Uw klant kan verschillende betaalkaarten opslaan in zijn/haar MasterPass-account en deze service via verschillende apparaten (computer, tablet, smartphone) gebruiken om op een snelle en gemakkelijke manier bij u af te rekenen tijdens het online winkelen. Deze service is binnenkort beschikbaar bij European Merchant Services.

 

Gemakkelijk verkopen met EMS

We bieden de meest gangbare betaalmethoden voor zowel uw lokale als ook internationale klanten aan. Eenvoudig alles op één plek.

Bestel uw betaaloplossing

Voordelen van de EMS betaalmethoden

  • Uw doelgroep betaalt zoals zij dat willen.
  • U hoeft nooit 'nee' te verkopen.
  • Zowel online als offline verkopen.